Laddar

KLICKTOPPEN: Här är Halmstads hetaste hus

24Halmstad listar de populäraste husen i Halmstad just nu.

delningar

Hyltevägen 4, Gullbrandstorp, Halmstad – 3 500 000 kronor

Från Hemnet: Många är vi som gillar det gemytliga samhället Gullbrandstorp norr om stan. Här bor man på cykelavstånd till Vilshärads strand, 5 minuters bilfärd till Flygstaden och ca 10 minuter in till stan. Här finns blandad bebyggelse med både villor, hyresrätter och bostadsrätter samt en riktigt bra skola.

  Foto: Hemnet/Länsförsäkringar Fastighetsförmedling

 

Tvärvägen 4, Söndrum, Halmstad – 5 950 000 kronor

Från Hemnet: Det är verkligen inte ofta man stöter på en insynsskyddad oas mitt i Halmstad och än mer ovanligt att oasen dessutom är belägen i ett attraktivt och havsnära bostadsområde. På Tvärvägen 4 i Söndrum, på havssidan, kan vi nu presentera en minst sagt gedigen och fräsch 1-plansvilla med alla tänkbara bekvämligheter och finesser. Insynsskyddad tomt som omgärdas av mur med läckra smidesdetaljer, privat trädgårdsdel och en nyanlagd pool i bedårande utemiljö.

  Foto: Hemnet/Fastighetsbyrån

 

Måsängsvägen 6, Holm, Halmstad – 2 825 000 kronor

Från Hemnet: Trivsam familjevilla i populära Holm. Villan har en modern tvåplanslösning med det där lilla extra. Stort fräscht kök, 4-5 sovrum, två badrum, vardagsrum med braskamin och stora fönsterpartier med utsikt över den lantliga omgivningen. Idealisk villa för den som vill bo och njuta av ett lantligt läge men samtidigt ha nära till Halmstad centrum. Bör upplevas på plats!

  Foto: Hemnet/Länsförsäkringar Fastighetsförmedling

 

Esmared 515, Simlångsdalen, Halmstad – 795 000 kronor

Från Hemnet: Är du trött på att kyssa grodor för att hitta det rätta boendet? Isåfall tror jag faktiskt att Esmared 515 kan falla dig perfekt i smaken. Trevlig bostadsfastighet med närmare 1 ha mark finns nu till förfogande. På tomten finns idag tre byggnader, huvudbyggnaden i 1½-plan med fina umgängesytor och en värmande braskamin i vardagsrummet, uthuset som fungerar antingen som förrådsbyggnad eller som exempelvis häststall och en praktisk friggebod om närmare 10 m². Stor tomt som ger otroliga möjligheter för dig som uppskattar lite extra ”space”.

  Foto: Hemnet/Fastighetsbyrån

Vilshärads Granstig 6, Vilshärad, Halmstad – 4 700 000 kronor

Från Hemnet: Havsnära, representativ och väl underhållen 1½-plansvilla med pool, gott om sociala ytor både inne och ute, två helkaklade badrum samt flexibel planlösning. Låter det som en utopi? Ja, kanske ännu mer om man lägger till att villan ligger i omåttligt populära Vilshärad…. Men nu finns möjligheten att göra detta till Er verklighet!

  Foto: Hemnet/Länsförsäkringar Fastighetsförmedling

Relaterade artiklar