Laddar

KLICKTOPPEN: Här är de hetaste husen i Halmstad

Dessa är veckans hetaste hus.

delningar

Markstigen 5, Stenhuggeriet, Halmstad – 3 395 000 kronor

Från Hemnet: På ostört och oerhört trivsamt läge i populära Stenhuggeriet stoltserar nu Markstigen 5 med denna gedigna och charmiga 1½-plansvilla med stor tomt för dig som uppskattar lite ”space”. Välhållet och välskött är väl egentligen de bästa orden för att beskriva detta hemtrevliga boende. Anpassningsbar planlösning som kan erbjuda upp till fyra sovrum om behov finns och härliga umgängesytor där varje m² tagits väl tillvara. Är du på jakt efter ett havsnära boende med mycket möjligheter så är nog femman på Markstigen precis vad du söker. Vill du fira både din och husets födelsedag redan i år så passa på att boka din visning redan idag.

 

Foto: Hemnet/Fastighetsbyrån.

 

Odonstigen 21, Frösakull, Halmstad – 9 500 000 kronor

Från Hemnet: Ett otroligt tilltalande boende på ett underbart läge bara en kort promenad från hav, strand och härliga promenader längs Prins Bertils stig. Allt väldigt smakfullt med genomgående exklusiva materialval och väl genomtänkta lösningar för dig som söker kvalitet utöver det vanliga. Här bor du bekvämt i en öppen och ljus planlösning och har dessutom alla möjligheter för avkoppling på den läckra uteplatsen med både utekök, bubbelbad samt möjlighet till kvällssol.

 

Foto: Hemnet/ Stålheden &CO fastighetsbyrå.

 

Kullarna 108, Holm, Halmstad – 1 095 000 kronor

Från Hemnet: Söker Ni efter ett bekvämt boende på lantligt läge? Då har Ni kommit rätt! Uppe på höjden med endast 10 min från centrala Halmstad ligger detta charmiga hus med härlig utsikt över de vackra landskapen. Huset har genomgått flera renoveringar under de senaste åren med bland annat träfasad (-15) och 3-kammarbrunn (-17). Det har även byggts till ett härligt uterum (-16). Stor tomt om ca 1,5 hektar med ekonomibyggnad för den händige.

 

Foto: Hemnet/ Länsförsäkringar Fastighetsförmedling.

 

Hörndalsvägen 19, Kärleken, Halmstad – 3 375 000 kronor

Från Hemnet: På en av Kärlekens trevligaste gator och på återvändsgata ligger denna ytterst väldisponerade villa i två plan inklusive en fräsch källardel. Här bor man på ca.110 +55 kvadratmeter fördelade på 6 rum och kök. Den genomgående höga standarden lämnar väldigt lite att önska och den tillhörande trädgården med uterum och kvällssol erbjuder goda möjligheter till sociala aktiviteter, så här är det lätt att trivas! Tomt 486 kvm – bl.a. stensatt uppfart med fristående garage, byggt 2004. På Hörndalsvägen bor ni med bekvämt promenadavstånd till allt – skolor, nära lekkamrater, idrottsplats, lekparker och grönområden. Området har bra kommunikationer och man behöver inte färdas långt för att ta sig till centrum eller Hallarna.

Ps. Ett boende som måste ses invändigt för att förstå den väldisponerade ytan!

 

Foto: Hemnet/ Svensk fastighetsförmedling.

 

Laxvägen 1, Söndrum-Havssidan, Halmstad – 5 950 000 kronor

Från Hemnet: Laxvägen 1 erbjuder närhet till både vatten och bad. På detta unika läge är det lätt att drabbats av beslutsångest om man, vid badlust, ska välja att lägga knappt en minut på att gå ner till stranden eller om man ska offra två minuter på att gå till Brottets simstadion. Entréplan har stora öppna umgängesytor som man gärna nyttjar i glädjens tecken. Härlig trädgård med mycket sol. Kan det bli mer perfekt?

 

Foto: Hemnet / Fastighetsbyrån.

Relaterade artiklar