Laddar

KLICKTOPPEN: Här är de hetaste husen i Halmstad

Dessa hus har varit hetast i veckan.

delningar

Rosentorpsvägen 22, Furet, Halmstad – 3 350 000 kronor

Från Hemnet: Enplansvilla med källare som är tillbyggd 2013. Villan har under senare år moderniserats med vitputsad fasad, nya fönster och nytt tak. En stor härlig altan sträcker sig runt huset och som gör att du kan följa solens strålar från söder till väster. Huset ligger längst upp på gatan intill en glänta vid skogskanten. Perfekt för dig som vill ha fina promenadstråk nära till hands. Många är vi som älskar Furets läge nära centrum och med härlig natur intill knuten. Villan har fyra bra sovrum och stora sällskapsytor i kombination av fina biytor med förvaring och badrum i källaren.

 

Foto: Hemnet / Länsförsäkringar Fastighetsförmedling.

 

Tjuvahålsvägen 26, Tylösand, Halmstad – 9 250 000 kronor

Från Hemnet: Absolut unik kombination av havsutsikt i tre väderstreck, ett extra privat läge, stor tomt & boende med hög charmfaktor! Ett tillfälle som sällan ges!

 

Foto: Hemnet / Renghammar Mäklarkonsult.

 

Markstigen 7, Stenhuggeriet, Halmstad – 2 800 000 kronor

Från Hemnet: På den lugna återvändsgatan finner vi en charmig 50-talsvilla på en väl tilltagen och lummig trädgårdstomt där man följer solens strålar från tidig morgon till sen kväll. 5 rum och kök fördelat på 96 kvm och vi adderar till ett källarplan med fina ytor. Uteplatsen är i sig en fantastisk, helt inbäddad oas i helrätt solläge och här lär man som ny ägare avnjuta många timmar i en solstol!

 

Foto: Hemnet / Bostad&CO

 

Spjutspetsvägen 17, Halmstad – 4 650 000 kronor

Från Hemnet: Välplanerat och unikt hus med ryggåstakets härliga rymd över den öppna planlösningen! Med 3 sovrum, 2 badrum, ingång från garage och en härlig gemensamhetsyta i kök och vardagsrum med påkostade materialval finns all vardagslyx man kan önska sig. Extremt låg driftkostnad samt inredningsbar vind är klara mervärden.

 

Foto: Hemnet /MOHV.

 

Frösakull Ängar 46, Frösakull, Halmstad – 2 695 000 kronor

Från Hemnet: Frösakull Ängar – finns det en bättre plats att spendera sin lediga tid på? Skulle inte tro det. Här är närhet till salta bad, rogivande natur samt flertalet trevliga golfbanor. Men varför nöja sig med enbart sommaren här? Bostaden kan även nyttjas permanent för den som vill njuta av detta underbara läge året om!

 

Foto: Hemnet / Fastighetsbyrån.

Relaterade artiklar