Laddar

KLICKTOPPEN: Här är de hetaste husen i Halmstad

Dessa har klickats mest i veckan.

delningar

Lupinvägen 1, Söndrum, Halmstad – 2 400 000 kronor

Från Hemnet: Mitt i hjärtat av Söndrum och ett kort stenkast från Söndrum Centrum och en kort promenad från Prins Bertils stig utmed havet, ligger detta kedjehus i helrätt solläge och väntar på nya ägares krafter för förädling. Totalyta om 212 kvm fördelat på två plan där entréplan bl a erbjuder två sovrum, vardagsrum och kök med utgång till en härligt lummig trädgårdstomt. Källarplan har alla de förvaringsytor som man ofta saknar i sin vardag där vi adderar till en väl tilltagen gillestuga om hela 50 kvm. 

 

Foto: Bostad & CO / Hemnet.

 

Göteborgsvägen 35, Kärleken, Halmstad – 2 695 000 kronor

Från Hemnet: Kärleken är ett vackert villaområde i en äldre stadsdel i Norra Halmstad som attraherar er som söker ett lugnt naturnära boende med bekvämt avstånd till Halmstads centrala delar. År 1929 uppfördes denna villa på Göteborgsvägen 35 som sedermera genomgått en stor till- och ombyggnation (2001 & 2005) och idag erbjuder en boyta om ca 140 kvm samt en källare om ca 55 kvm. Här finns idag 6 rok varav 4 sovrum. Ursprungshuset från 1929 är pittoreskt med lägre takhöjd (ca 1,95 m) och synliga takbjälkar vilket skapar en fin kontrast mot de tillbyggda delarna med generösare takhöjd och en modern känsla. Här samsas idag stora umgängesytor tillsammans med fyra sovrum samt en källare med bra biytor där det tidigare bedrivits frisörverksamhet.

 

Foto: Mäklarhuset/ Hemnet.

 

Bergtallsvägen 4A, Stenhuggeriet, Halmstad – 9 400 000 kronor

Från Hemnet: Välkommen hem till en villa med stora sällskapsytor och fina förvaringsytor. Det är ett rymligt hus med fin disposition och rofylld utsikt över allmänning, Prins Bertil Stig och Laholmsbukten! I det underbara vardagsrummet med stora fönsterpartier i fullhöjd mot äng och hav dansar du över den stora parketten på festen med vännerna, eller slår dig ner i soffan för stilla kontemplation med en bok framför brasan, där blicken ibland kan låta sig fastna i naturen utanför! Rymliga sovrum, helkaklade badrum varav ett med hörnbadkar och bastu samt ett separat sällskapskök hör till några av husets mervärden! Balkongen med oslagbar utsikt och den välplanerade tomten med fint solläge är andra.

 

Foto: Bostad & CO / Hemnet.

 

Toftalund 217, Tofta, Halmstad – 2 975 000 kronor

Från Hemnet: Tofta Toftalund 217 erbjuder en väldigt trevlig och uppdaterad interiör med bl a nyrenoverat kök och nya golv i samtliga rum. En härlig rymd tack vare ryggåstak, sovloft och genomgående stort ljusinsläpp är andra mervärden och till detta adderar vi ett tilltaget uterum med braskamin, gästhus, större dubbelgarage med verkstadsdel och bergvärme.

  Foto: Bostad & CO / Hemnet.

 

Bofinksvägen 4, Haverdal, Halmstad – 7 200 000 kronor

Från Hemnet: Att bo närmast storslagen natur med havet intill är som balsam för själen. Att bo utmed en av Sveriges finaste sandstränder där morgondoppet och promenaden avnjuts innebär en stor dos livskvalité Att bo här ger en rogivande känsla där havet ständigt gör sig påmint och utsikten är hänförande och föränderlig.

 

Foto: Svensk Fastighetsförmedling / Hemnet.