Laddar

KLICKTOPPEN: Här är de hetaste husen i Halmstad

Här är veckans mest klickade hus.

delningar

Onsdagsgränd 6, Gustavsfält, Halmstad – 2 295 000 kronor.

Från Hemnet: Gustavsfält när det är som bäst, begreppet Lill-lördag för tankarna till Onsdagsgränd och ett synnerligen trevligt och bekymmersfritt enplansboende. Här bor du bekvämt och barnvänligt på lugna gatan. Lättskött är ledordet vad gäller både invändigt som utvändigt. Trevliga umgängesytor för hela familjen och en kvadratsmart planlösning som det är lätt att tycka om. Helfräscha våtutrymmen som renoverades 2013 i modern och fräsch stil. Kort och gott ett enplansboende när det är som bäst.

 

Foto: Hemnet/ Fastighetsbyrån.

Hallavägen 29 Gullbrandstorp, Halmstad – 3 795 000 kronor

Från Hemnet: Varmt välkomna till Hallavägen 29 i Gullbrandstorp och detta spännande boende med ett bra läge uppe på höjden! 1-plansvillan har ett prydligt yttre med bland annat trevliga stensättningar och planteringar, carport med förråd samt en välskött baksida med stort altandäck. Invändigt väntar en tilltalande boendemiljö med fräscht kök, rymligt vardagsrum med braskamin (tillbyggt 2016 med öppet upp i nock) och fyra sovrum samt två helkaklade badrum.

 

Foto: Hemnet /Mäklarhuset

 

Videvägen 30, Furet, Halmstad – 1 695 000 kronor

Från Hemnet: Med sin omedelbara närhet till både centrum och naturen är läget på detta nätta parhus på Furet perfekt! Den grönskande trädgården och altanen ligger dessutom i direkt anslutning till stort grönområde, ostört och fritt. 70 kvm välvårdade ytor rymmer vardagsrum, kök, WC samt två sovrum. Källaren är lika stor och här erbjuds bla allrum alt. sovrum om så önskas samt renoverat duschrum.

 

Foto: Hemnet / Svensk Fastighetsförmedling.

 

Bäskvägen 20, Frösakull, Halmstad – 6 900 000 kronor

Från Hemnet: Vem vill inte bo i ett nybyggt hus från 2017 i Frösakull. Här erbjuder vi er just detta. Lyxen av att känna doften av nytt.

 

Foto: Hemnet/ Bjurfors.

 

Överstevägen 7, Väster, Halmstad – 4 850 000 kronor

Från Hemnet: Välkomna in i detta topputrustade hem! Här njuter ni av den höga standard som man förknippar med nyproduktion och husets väldisponerade kvadratmeter erbjuder fantastiska förutsättningar för exempelvis barnfamiljen eller paret som söker ett hem helt utan skavanker. Enplanshuset är tillbyggt 2015 och erbjuder 4-5 rum, stora och ljusa sällskapsytor öppet mot både kök och uteplats. Fint kvällsläge. I blickfånget och vackert placerat finns nyinstallerad kakelung.

 

Foto: Hemnet/ Svensk Fastighetsförmedling.

Relaterade artiklar