Laddar

KLICKTOPPEN: Halmstads hetaste hus

Här är husen som har varit mest klickade i veckan.

delningar

1. Kvibille 161, Kvibille, Halmstad – 1 995 000 kronor

Från Hemnet: ”Är du intresserad av att köpa dig en alldeles egen oas i form av en fastighet om närmare 2,2 hektar inbäddat i grönska med Suseån och skog som närmsta grannar? Isåfall är nog detta verkligen ett engångstillfälle som har uppenbarat sig.”

Länk till annonsen.

 Foto: Fastighetsbyrån/Hemnet

2. Åkervägen, Oskarström, Halmstad – 795 000 kronor

Från Hemnet: ”Perfekt hus för den händige! Ta chansen att sätta din egna prägel på detta charmiga 1 ½-plans hus i Oskarström. Huset har stor potential med härliga ytor som passar perfekt till familjen, två vackra kakelugnar och praktisk matkällare.”

Länk till annonsen.

 Foto: Länsförsäkringar Fastighetsförmedling/Hemnet

3. Olof von Dalinsgatan, Centrum, Halmstad – 3 875 000 kronor

Från Hemnet: ”Väl inne på denna ombonade och grönskande innergård som också är framsidans trädgård, är det svårt att gissa att vi befinner oss mitt i stan! Två rymliga, soliga balkonger samt två njutbara uteplatser på markplan med blomstrande grönska som inramning skapar tillsammans en optimal helhet exteriört.”

Länk till annonsen.

 Foto: Bostad&Co/Hemnet

4. Stinas gränd, Frösakull, Halmstad – 4 395 000 kronor

Från Hemnet: ”Stinas gränd 12 erbjuder en modernt tjusig 1-plansvilla med genomtänkta materialval och en suveränt bra planlösning. Tomten ligger lugnt belägen på återvändsgata angränsande till rogivande natur och skogsområde. Perfekt för er som söker lugn och ro. På gångavstånd nås skola, dagis, Frösakull centrum med butik, restaurang och vårdcentral, samt inte minst en av Sveriges finaste stränder.”

Länk till annonsen.

 Foto: Mäklarhuset/Hemnet

5. Blåsippsvägen, Haverdal, Halmstad – 1 475 000 kronor

Från Hemnet: ”Det är mitt sanna nöje att bjuda in till visning av detta fritidshus om 50 kvadratmeter (byggyta ca.70 kvm) i bevarad och mycket välskött charm. Här erbjuds ett vinterbonat boende med bland annat eldstad, inglasad altan på 17 kvm och en gäststuga med plats för 2 sängplatser.”

Länk till annonsen.

 Foto: Svensk Fastighetsförmedling/Hemnet