Laddar

KLICKTOPPEN: Halmstads hetaste hus

Dessa hus har varit mest klickade i veckan.

delningar

Falkvägen 2, Haverdal, Halmstad – 3 300 000 kronor

Från Hemnet: Välkommen till natursköna Haverdal. På en härlig, insynsskyddad tomt ligger detta trivsamma hus som rymmer hela familjen.

 

Foto: Hemnet / Bjurfors.

 

Påarps Kattegattväg 8, Påarp, Halmstad – 5 495 000 kronor

Från Hemnet: Ta mej till havet, och gör mej till kung… Som Lundblad sa. Ja, i denna exklusiva villa om 250 kvm i Påarp mår du som en kunglighet. Denna fastighet erbjuder en mycket svårslagen havsutsikt åt inte bara ett, utan två väderstreck. Här trivs du som fisken!

 

Foto: Hemnet / Fastighetsbyrån.

 

Backasjövägen 14, Tönnersjö, Halmstad – 1 150 000 kronor

Från Hemnet: Letar du efter ett lugnt och barnvänligt boende, närheten till natur/fiske/bad och samtidigt känslan av en ”trygg verkstad” att växa upp och bo i? I så fall finns det inget annat alternativ för dig än att köpa Backasjövägen 14! Denna 1½-plansvilla om 110 välplanerade m² söker nu en ny ägare och kanske är det just dig den söker. Här bjuds du på en lättskött och fin trädgårdstomt med bra möjligheter för såväl den trädgårdsintresserade som för springsugna ben. Stort plus för den anpassningsbara planlösningen som ger möjligheten till hela fyra sovrum utan att tumma för mycket på umgängesytor för hela familjen.

 

Foto: Hemnet / Fastighetsbyrån.

 

Vearp 104, Getinge-Vearp, Halmstad – 1 150 000 kronor

Från Hemnet: Mysigt belägen 30-talare i lugna och barnvänliga Vearp, ett litet bostadsområde som endast ligger ca 1 km från Getinge centrum där man kan hitta alla tänkbara bekvämligheter. Villan, som är i 1½-plan med källare bjuder trots sin nätta storlek om knappa 100 m² på trevliga ytor och en bra planlösning. Stort plus för detta boende är bergvärmepump och en effektiv och mysig braskamin vilket gör att du här kan bo bekvämt och riktigt billigt. Utvändigt på fasaden finns vissa skönhetsfel som dock är enkelt avhjälpta. Hemtrevlig känsla är en väldigt bra beskrivning av hur man känner efter ett besök av Vearp 104.

 

Foto: Hemnet/ Fastighetsbyrån.

 

Karl XI:s väg 11, Centrum, Halmstad – 4 900 000 kronor

Från Hemnet: Låt mig presentera Karl XI:s väg 11 – Centralt beläget ligger detta trendiga och gedigna tvåplansvillan som är lätt att förälska sig i! På ca.200 kvadratmeter erbjuds här ett unikt boende med bland annat fina sällskapsytor, bevarade detaljer från 30-talet, har en väl tilltagen takhöjd, vackert placerad kakelugn och en imponerade takterrass.Den tillbyggda vinterträdgården är också ett stort plus, uppfördes så sent som 2012 och ligger i direkt anslutning till kök och sällskapsrummen – populär yta för släkt och vänner.

Huset har en stor och representationsvänlig entré som öppnar upp mot det 55 kvm stora och ljusa sällskapsrummet med plats för både matbord och soffmöblemang. Här ifrån fem meter stort fönsterparti ut mot trädgård och den klinkerbelagda uteplatsen.Bergvärmeanläggning från 2010 värmer upp huset, både praktiskt och ekonomiskt!Läget är allt och lite till för er som vill kunna njuta av det bästa Halmstad har att erbjuda – i Centrala delarna alldeles intill caféer och restauranger! Med en kort promenad når man Resecentrum med bra tåg -och busskommuniktion. Havet och den fina kustremsan ligger också på behagligt avstånd.

 

Foto: Hemnet / Svensk Fastighetsförmedling.