Laddar

KLICKTOPPEN: Halmstads hetaste hus

De här husen har varit populärast den här veckan.

delningar

Karl XI:s väg 11, Centrum, Halmstad – 4 900 000 kronor

Från Hemnet: Låt mig presentera Karl XI:s väg 11 – Centralt beläget ligger detta trendiga och gedigna tvåplansvillan som är lätt att förälska sig i! På ca.200 kvadratmeter erbjuds här ett unikt boende med bland annat fina sällskapsytor, bevarade detaljer från 30-talet, har en väl tilltagen takhöjd, vackert placerad kakelugn och en imponerade takterrass.

Den tillbyggda vinterträdgården är också ett stort plus, uppfördes så sent som 2012 och ligger i direkt anslutning till kök och sällskapsrummen – populär yta för släkt och vänner.

Huset har en stor och representationsvänlig entré som öppnar upp mot det 55 kvm stora och ljusa sällskapsrummet med plats för både matbord och soffmöblemang. Här ifrån fem meter stort fönsterparti ut mot trädgård och den klinkerbelagda uteplatsen.

Bergvärmeanläggning från 2010 värmer upp huset, både praktiskt och ekonomiskt!

Läget är allt och lite till för er som vill kunna njuta av det bästa Halmstad har att erbjuda – i Centrala delarna alldeles intill caféer och restauranger! Med en kort promenad når man Resecentrum med bra tåg -och busskommuniktion. Havet och den fina kustremsan ligger också på behagligt avstånd.

 

Foto: Hemnet / Svensk Fastighetsförmedling.

 

Stålgatan 29, Klackerup, Halmstad – 1 495 000 kronor

Från Hemnet: På Stålgatan 29 med ett ypperligt hörntomtsläge vid Nyhem/Klackerup nära centrum kan vi nu erbjuda denna gediget byggda 50-talare med stor potential. Invändigt finns vackra stavparkettgolv i fiskbensmönster, blyinfattade fönster etc. Uppvärmning via fjärrvärme borgar för låga driftkostnader. Här finns idag tre sovrum med möjlighet till fyra. Hörntomt (tomträtt) med en lummig trädgård. Fastigheten är av äldre slag och i behov av renovering.

 

Foto: Hemnet / Mäklarhuset.

 

Karlsrovägen 39, Väster / Rotorp, Halmstad – 3 900 000 kronor

Från Hemnet: På en lummig trädgårdstomt gränsande mot grönområde och i helrätt solläge, finner vi här en välplanerad villa om 164 kvm fördelat på 6 rum och kök! Rymligt kök med fint ljusinsläpp, vardagsrum i vinkel, helkaklade duschrum och flertalet uteplatser och ett uterum om drygt 30 kvm är mervärden man får här, liksom närheten till såväl centrum som Flygstaden.

 

Foto: Hemnet / Bostad &Co.

 

Villa Kullerbacken Lundslättsvägen 35, Särdal, Halmstad – 5 750 000 kronor.

Från Hemnet: På synnerligen ostört läge ligger unika Villa Kullerbacken, där man lever i härlig samklang med hav och natur. En oas som ger livskvalité och harmoni!

 

Foto: Hemnet / Renghammar Mäklarkonsult.

 

Norra Väret 38, Östra Stranden, Halmstad – 2 695 000 kronor

Från Hemnet: Känn dig varmt välkommen till Norra Väret och stuga nummer 38, detta välplanerade och mycket trevliga fritidshus bra beläget i ytterringen av området vilket ger en fri baksida med härligt insynsskydd. Genomgående gediget och fräscht är intrycket man får efter ett besök i denna Västkuststuga om 50 m² med öppen modern planlösning och härliga umgängesytor. Helkaklat badrum, rymligt kök och ett fräscht uterum i rätt solläge är bara några av fördelarna med detta boende. Idag används stugan som ett åretruntboende och är därigenom ett fantastiskt billigt boende för dig som inte kräver mer yta men det är lika klockrent som ett renodlat fritidshus. Ett bra tips är att trotsa snöstormarna och den sena våren och boka in dig på visning redan idag så att du kan njuta från första soltimmen 2018.

 

Foto: Hemnet / Fastigetsbyrån.