Laddar

KLICKTOPPEN: Halmstads hetaste hus

Här är de mest klickade husen i Halmstad under påskveckan

delningar

Strandhaga 16, Strandhaga, Halmstad – 2 295 000 kronor

Från Hemnet: Vad välkomnar väl våren bättre än ett trivsamt och fräscht fritidshus beläget på ett klockrent läge på populära Strandhaga? Inte mycket skulle jag vilja påstå! Varsågod och ta dig ett ordentligt smakprov av våren med detta synnerligen trevliga och välskötta fritidshus som kan användas både som klassisk sommarstuga eller året runt bostad. Med en av den största och trivsammaste trädgårdstomten på ett populärt och lugnt läge på Strandhaga finner vi detta mycket trevliga fritidshus med många kvalitéer.

 

Foto: Hemnet / Fastighetsbyrån

 

Klippekullevägen 25, Steninge, Halmstad – 4 575 000 kronor

Från Hemnet: På ett av de definitivt högst belägna läget i Steninge, ligger en tilltagen villa om 219 kvm som genomgående erbjuder välplanerade ytor och fin havsutsikt! Här öppnar vi upp grindarna, kör den singelbelagda backen upp mot huset, ställer bilen och redan när man tagit klivet ur får man en känsla av det bästa med Steninge och detta, lite unika läge – frihet, natur och en egen privat sfär mitt i villakvarteret.

 

Foto: Hemnet/ Bostad&CO

 

Gathenhielmsvägen 24, Knebildstorp, Halmstad – 7 450 000 kronor

Från Hemnet: En ”pärla” med havet och stranden på andra sidan vägen samt tilltalande havsutsikt. Unikt tillfälle att förvärva något utöver det vanliga.

 

Foto: Hemnet/ Bjurfors.

 

Mastens väg 32, Gullbrandstorp, Halmstad – 3 150 000 kronor

Från Hemnet: Med ett högt läge i populära Gullbrandstorp stoltserar denna stora och rymliga familjevilla på ett plan och med en baksida som gränsar mot ett skogsområde! Planlösningen tilltalar familjen som önskar generösa sällskapsytor och ett flertal sovrum. Här trivs man i ett ljust vardagsrum där eldstaden höjer mysfaktorn i rummet och det välplanerade köket ligger i ett öppet samspel med matplats och allrum. Varma sommardagar njuter du bäst på den soliga uteplatsen om ca 80 m², även denna med eldstad. Som extra mervärde är dubbelgaraget om ca 50m²

 

Foto: Hemnet / Bostad&CO.

Relaterade artiklar