KLICKTOPPEN: Halmstads hetaste bostäder just nu

Villan med 180 välplanerade kvadratmeter toppar listan.

delningar

Halmstads mest klickade villa på Hemnet den här veckan är bostaden på Märgelvägen 21Norra utmarken. För utgångspriset på dryga 4 miljoner kronor får du villan med det "lilla extra".

1. Märgelvägen 21, Norra utmarken, Halmstad – 4 250 000 kronor

Från Hemnet: "Nu kan vi stolt presentera denna generöst tilltagna enplansvilla om 180 välplanerade kvadratmeter med det "lilla extra" som inrymmer hela familjen! I omåttligt populära Norra utmarken bor ni i ett lugnt och barnvänligt område med närhet till naturen och med goda kommunikationer in till Halmstad centrum. Villan erbjuder interiört 7 rum som ger möjlighet till 4-6 sovrum, perfekt för den stora familjen. Här finns två värmande kaminer, öppen och social planlösning, vinkyl för favoritvinerna samt ett fantastiskt uterum. Grönskande trädgårdstomt, uteplats i söderläge med jacuzzi, utedusch och grillplats är ytterligare attribut som tilltalar med detta trivsamma boende. Hjärtligt välkomna på visning!"

Foto: Bjurfors.

2. Marbergsvägen 8, Fammarp, Halmstad – 2 695 000 kronor

Från Hemnet: "Fammarp ligger vackert inbäddat mitt emellan Frösakull och Heagård. Livet här erbjuder närhet till sandstrand, golfbana, Flygstadens köpcentrum och lantlig ro med sköna omgivningar. En varm sommardag tar man enkelt cykeln till Riccardos där det serveras italiensk glass och andra godsaker. Mitt i detta lilla bostadsområde förmedlar vi nu en välbyggd tegelvilla med mysig och välskött trädgård i söderläge. Invändigt är boendemiljön trivsam med bland annat helkaklat badrum (2017), tre till fyra sovrum, vardagsrum med fiskbensparkett och ett trevligt kök. Vardagsrummet förlängs med uterummet som byggdes så sent som 2017, härifrån har man ett högt läge med utsikt över trädgård och ängar. Trädgården imponerar med sin yta och sitt fina skick. I källaren erbjuds generösa biytor."

Foto: Mäklarhuset.

3. Blåshammarsgatan 10, Kärleken, Halmstad – 1 795 000 kronor

Från Hemnet: "Valet var inte svårt. Det lilla röda huset vid den lugna gatan på Kärleken, det måste bli vårt." Så var tankarna för nuvarande ägare när de -86 köpte denna nätta och charmiga 1½-plansvilla med källare belägen på lugna och minst sagt barnvänliga Kärleken. Den tanken förstår jag mycket väl för redan vid ett första besök i huset får man omgående den där härliga, här-vill-jag-bo-känslan och det tillsammans med den synnerligen trivsamma och yteffektiva planlösningen gör detta till ett boende som känns hemma med stort H. Stort plus för isolerad gäststuga som är ypperlig när släkt och vänner kommer på besök samt den trevliga hörntomten som ligger i lä för västliga vindar. Varmt välkommen till Blåshammarsgatan 10!"

Foto: Fastighetsbyrån.

4. Säterivägen 4, Snöstorp, Halmstad – 4 295 000 kronor

Från Hemnet: "Denna trevliga villa från 1940 erbjuder ca 200 kvadratmeter i toppskick på ett av Snöstorps mest attraktiva lägen. Huset ligger högt på en sluttningstomt och omgärdat av grönska vilket ger ett mycket ostört läge. Villan är tillbyggd i två omgångar, dels 1969 och nu senast 2010. Vid senaste tillfället kompletterades villan med en ny entrédel, ett extra badrum med badkar, ett "master bedroom" med utgång till altan samt en större tvättstuga med groventré. Huset erbjuder gott om plats för umgänge både ute och inne. Köket är helt nyrenoverat och öppet mot matplats samt vardagsrum. Här finns en öppen spis. En härlig, insynsskyddad terrass sträcker sig hela vägen utmed husets sydvästra fasad. Tomten är kuperad och faller neråt på baksidan av huset vilket ger en härlig känsla. Den arkitektritade trädgården är planerad för att vara vacker under årets alla fyra årstider. Stenläggningar, terrasseringar, spaljéer, växthuset och flertalet planteringar skapar dynamik och omgärdande känsla på den 1554 kvadratmeter stora ytan. Välkommen till ett hem att trivas i!"

Foto: Svensk fastighetsförmedling.

5. Startsträckan 15, Snöstorp, Halmstad – 3 895 000 kronor (SÅLD)

Foto: Svensk fastighetsförmedling.

Har du ett nyhetstips? Tipsa redaktionen genom att klicka här.

delningar

Nyhetsbrev

Prenumerera på Sveriges snabbaste och mest ultralokala nyhetsbrev. Här får du nyheter om stora som små händelser.
Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag 24 Sveriges data- och cookiepolicy.

Relaterade artiklar