KLICKTOPPEN: Halmstads hetaste bostäder just nu

Villan med generösa ytor toppar listan.

delningar

Halmstads mest klickade villa på Hemnet den här veckan är bostaden på Sven Rancksgatan 18. För utgångspriset på dryga 4,5 miljoner kronor får du "ett vackert och stort hus i tre plan".

Mest uppseendeväckande är dock "två fastigheter bestående av två friliggande parhus" på adresserna Hantverksvägen 9A+B och Norrängsvägen 2A+B i Harplinge. Fastigheterna finns på ett stillsamt läge och har genomgått tunga renoveringar i nya golv, nya badrum, nya kök.. Ja, listan kan göras lång!

1. Sven Rancksgatan 18, centrum/väster, Halmstad – 4 650 000 kronor

Från Hemnet: "Här erbjuds ett vackert och stort hus i tre plan med bevarade originaldetaljer, härligt ljusinsläpp och med eldstad på både 1:a och 2:a vånings plan. Uppfördes 1929, består av nio rum och kök på en yta om ca.200 kvadratmeter. Den oemotståndliga charmen som präglar huset, i kombination med Hamstads bästa lägen gör det här till möjligheternas hem för köparen med idéer och stora renoveringsambitioner."

Foto: Svensk fastighetsförmedling.

2. Blåshammarsgatan 12, Kärleken, Halmstad – 2 950 000 kronor

Från Hemnet: "Vi hälsar er välkomna till Blåshammarsgatan 12 och detta totalrenoverade enplanshus med källare. Huset visar upp en tjusig boendemiljö med ett högt och bra läge på kärleken intill ett grönområde. Villans baksida är lättskött med delar av stenkross och ett rymligt altandäck vilket ligger i soligt söderläge med mindre gräsyta omkring. Entréplanet bjuder på två sovrum, helkaklat badrum, fräscht kök och ett vardagsrum med fönster i två vädersträck. Källarplanet är väl iordning och har bra biytor såsom förrådsutrymme, sovrum/gästrum, egen ingång, tvättstuga och pannrum."

Foto: Mäklarhuset.

3. Solstigen 11, Frösakull, Halmstad – 8 900 000 kronor

Från Hemnet: "Ett underbart boende intill hav, strand och härliga promenadstråk längs Prins Bertils stig! En enplansvilla som erbjuder en fantastiskt ljus, öppen och mycket tilltalande planlösning. Insynsskyddad innegård med pool, uterum, stor markis och i övrigt en härlig utemiljö för avkoppling och umgänge!"

Foto: Wennerholms fastighetsförmedling.

4. Gråbergsvägen 18, Getinge, Halmstad – 2 950 000 kronor

Från Hemnet: "I vackra och natursköna Steninge har vi glädjen att presentera en rejäl familjevilla om 180 kvm belägen på Gråbergsvägen 18. Här slås man av rofylldheten, lugnet men framförallt närheten till havet! Fantastisk trädgårdstomt om drygt 1700 kvm som vackert gränsar mot skogsområde och skapar en privat och insynsskyddad baksida. Här njuter man av solens strålar från lunch fram till solnedgången i väster. Framsidan är vackert anlagd med kullerstenar samt plana gräsytor och här finns vegetation i form av större träd och buskage.  Interiört bjuder villan på generösa sociala ytor och idag 4 sovrum. För den som önskar fler sovrum kan man enkelt skapa 6 sovrum genom att dela av en del av allrummet på övre plan(se alternativ planritning)."

Foto: Fastighetsbyrån.

5. Hantverksvägen 9A+B och Norrängsvägen 2A+B, Harplinge, Halmstad – 5 695 000 kronor

Från Hemnet: "Intresserad av att investera säkert med en bra avkastning och samtidigt slippa tänka på en massa underhållskostnader närmsta tiden? Varsågod säger jag då! För på ett synnerligen lugnt och trivsamt läge i populära Harplinge ges nu en unik möjlighet att förvärva två fastigheter bestående av två friliggande parhus där samtliga lägenheter är uthyrda till stabila och skötsamma hyresgäster. Båda parhusen har underhållits på ett exemplariskt sätt av nuvarande ägare som också investerat i flertalet tyngre renoveringar/förbättringar såsom nytt tak på båda parhusen samt nya fönster på det ena, fyra nya badrum, två nya kök...listan kan göras lång."

Foto: Fastighetsbyrån.

Har du ett nyhetstips? Tipsa redaktionen genom att klicka här.

delningar

Nyhetsbrev

Prenumerera på Sveriges snabbaste och mest ultralokala nyhetsbrev. Här får du nyheter om stora som små händelser.
Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag 24 Sveriges data- och cookiepolicy.

Relaterade artiklar