KLICKTOPPEN: Halmstads hetaste bostäder just nu

Villan med generösa ytor toppar listan.

delningar

Halmstads mest klickade villa på Hemnet den här veckan, är bostaden Götagatan 14 i Oskarström, "huset med stora ytor och potential". För utgångspriset dryga 1,7 miljoner kronor är huset ditt.

Dyrast på listan är det återkommande försäljningsobjektet från förra veckans lista, Rödhakevägen 2 Stenhuggeriet. En villa som "väcker intresse och nyfikenhet" och kostar minst 6 miljoner kronor.

Veckans näst dyraste bostad ligger på Bokgatan 3 i Gullbrandstorp. En "gedigen byggd enplans villa" som finnes för ett utgångspris på nästan 3,4 miljoner kronor.

1. Götagatan 14, Oskarström – 1 750 000 kronor

Från Hemnet: "Hus med stora ytor och potential. Här finns möjlighet att inreda två lägenheter för uthyrning. BESIKTIGAT."

Foto: MOHV.

2. Bokgatan 3, Gullbrandstorp – 3 395 000 kronor

Från Hemnet: "I alltid lika populära Gullbrandstorp finner ni lugnet, med närhet till Flygstaden, Halmstad centrum och havet. På Bokgatan bor man mitt emellan dagis och skola samt med mataffären runt hörnet. Villan är en gedigen byggd enplans villa med källare som erbjuder fyra sovrum, generösa ytor mellan kök och vardagsrum samt en välutnyttjad källare med bland annat gillestuga och relaxavdelning. Trädgården är lättskött och har en väl tilltagen altan på baksidan som rymmer solstolarna, loungegruppen samt grillen."

Foto: Bjurfors.

3. Brogårdsvägen 13, Halmstad – 2 950 000 kronor

Från Hemnet: "Stort och topprenoverat hus med fantastiska ytor! Tre sovrum, två badrum, vardagsrum, uterum samt ljus och fräscht TV-rum. Stort hobbyrum, carport och garage ger oanade möjligheter. Bastu, spaavdelning och en parkliknande trädgård sätter pricken över i! BESIKTIGAT"

Foto: MOHV.

4. Rödhakevägen 2, Stenhuggeriet, Halmstad – 6 150 000 kronor

Från Hemnet: "Du vet de husen som väcker intresse och nyfikenhet, som drar blickarna till sig och andas kvalitet? Detta är ett sådant! 300 meter från havet och Prins Bertil stig finner vi denna fantastiska villa där en arkitekt hjälpt familjen att skapa ett drömboende, såväl interiört som exteriört. Med noga utvalda detaljer, tilltalande genomgående högkvalitativa materialval och en fingertoppskänsla utöver den vanliga har man fått till flera sällskapsytor av olika karaktär."

Foto: Bostad & co.

5. Kornhills Södergränd 36, Vallås, Halmstad – 2 3 000 kronor

Från Hemnet: "På trevliga Kornhills Södergränd kan vi nu presentera en mycket hemtrevlig familjevilla på hörntomt. Villan är i gott skick och erbjuder 155 välplanerade kvadratmetrar som är fördelade över två plan. Entréplanet bjuder på två sovrum, stort vardagsrum, helkaklat badrum, separat tvättstuga och ett snyggt renoverat kök. Övre plan har ytterligare två sovrum, badrum och ett allrum. En flexibel planlösning där dagens fyra sovrum går att utöka till fem, sex eller varför inte sju stycken totalt genom att dela av allrum eller vardagsrum. Fler fördelar är den skyddade baksidan med altandäck och förråd..."

Foto: Mäklarhuset.

Har du ett nyhetstips? Tipsa redaktionen genom att klicka här.

delningar

Nyhetsbrev

Prenumerera på Sveriges snabbaste och mest ultralokala nyhetsbrev. Här får du nyheter om stora som små händelser.
Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag 24 Sveriges data- och cookiepolicy.

Relaterade artiklar