KLICKTOPPEN: Halmstads hetaste bostäder just nu

Fritidsboendet toppar listan som efterföljs av den toppmoderna villan – 300 meter från havet.

delningar

Halmstads mest klickade villa på Hemnet den här veckan, är bostaden Slingervägen 24 i Haverdel. Fritidsboendet ger köparen möjligheter till att sätta sin egen prägel på huset. Här möts man av "lugnet" med närhet till strand, golf och naturreservat.

Bostaden som kanske sticker ut allra mest är villan på Rödhakevägen 2 Stenhuggeriet. Det är en toppmodern villa med "en fingertoppskänsla utöver den vanliga", endast 300 meter från havet. Utgångspriset? Dryga sex miljoner kronor.

1. Slingervägen 24, Haverdal, Halmstad – 1 575 000 kronor

Från Hemnet: "Här erbjuds ett fritidsboende med möjligheter att sätta din egna personliga prägel på eller om du vill bygga nytt, planbestämmelserna medger generös byggrätt. Läget är lugnt och lummigt i den södra delen av Haverdal med absolut närhet till salta bad, golf och naturreservatet som ligger som din närmaste granne."

Foto: Bostad & co.

2. Rödhakevägen 2, Stenhuggeriet, Halmstad – 6 150 000 kronor

Från Hemnet: "Du vet de husen som väcker intresse och nyfikenhet, som drar blickarna till sig och andas kvalitet? Detta är ett sådant! 300 meter från havet och Prins Bertil stig finner vi denna fantastiska villa där en arkitekt hjälpt familjen att skapa ett drömboende, såväl interiört som exteriört. Med noga utvalda detaljer, tilltalande genomgående högkvalitativa materialval och en fingertoppskänsla utöver den vanliga har man fått till flera sällskapsytor av olika karaktär."

Foto: Bostad & co.

3. Radhusvägen 27, Snöstorp, Halmstad – 2 600 000 kronor

Från Hemnet: "Välkommen till Radhusvägen 27, ett hus som totalrenoverats invändigt under de senaste åren. Bostaden erbjuder ljusa, öppna ytor med enhetlig vitoljad parkett. Stort vardagsrum med kamin i centrum och öppet mot köket. Bostaden har idag två stora sovrum, helkaklat badrum och separat tvättstuga. Lägg därtill ett vidbyggt garage med klinkergolv som nås från huset."

Foto: Länsförsäkringar fastighetsförmedling.

4. Sandgatan 10, Halmstad – 2 150 000 kronor

Från Hemnet: "Välkommen till det levande samhället Getinge och denna familjevilla i ypperligt skick! Här finner vi motsatsen till renoveringsobjekt; samma ägarfamilj sedan byggåret har verkligen tagit hand om sitt hus. Vad sägs om bergvärmepump 2009, tak omlagt 2005, isolerat uterum med klinkergolv och golvvärme byggt 2005, snyggt helkaklat badrum från 2009 med golvvärme, robotgräsklippare 2006 och fiber installerat 2017."

Foto: Länsförsäkringar fastighetsförmedling.

5. Härdgropsvägen 5, Söndrum, Halmstad – 3 900 000 kronor

Från Hemnet: "Trivsam och välskött familjevilla belägen i populära och barnvänliga Söndrum. Enplansvilla med tilltalande och öppen planlösning med plats för familj och vänner. På entréplan har man stora umgängesytor och två braskaminer som man kan njuta och mysa framför från både kök, matplats och vardagsrum. Källarplan är inrett med bl.a två sovrum och ett allrum, här är perfekt för barnen och deras kompisar. Utmärkt läge nära både havet, centrum och bekvämligheter som skolor och mataffärer."

Foto: Bjurfors.

Har du ett nyhetstips? Tipsa redaktionen genom att klicka här.

delningar

Nyhetsbrev

Prenumerera på Sveriges snabbaste och mest ultralokala nyhetsbrev. Här får du nyheter om stora som små händelser.
Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag 24 Sveriges data- och cookiepolicy.

Relaterade artiklar