KLICKTOPPEN: Halmstads hetaste bostäder just nu

10-miljonersvilla och påkostad bostad slår sig in på listan.

delningar

Bostaden på Södra Väret 134 drar åt sig blickarna. På Hemnet har den varit den mest klickade bostaden i Halmstad under veckan. Här får köparen "ett påkostat lösvirkeshus fr. 2010 med året-runt standard och på ett av områdets absolut bästa lägen". Utgångspriset? 3,4 miljoner kronor.

Mest utstickande villan är dock den som återfinns på Rådjursvägen 28 i Tylösand. För närmre 10 miljoner kronor förvärvar köparen en bostad "med härliga sällskapsutrymmen och vackra vyer över natur, strand och hav".

1. Södra Väret 134, Östra stranden, Halmstad – 3 400 000 kronor

Från Hemnet: "Södra Väret 149 - ett påkostat lösvirkeshus fr. 2010 med året-runt standard och på ett av områdets absolut bästa lägen. Hörntomten ligger i anslutning till grönområde och med soligt sydväst läge. Här infinner sig rätt känsla - interiören är väl genomtänkt med en härlig planlösning öppet i nock med stora fönsterpartier. Utemiljön bjuder in till umgänge långt in på sommarkvällarna där fasadbelysningen med skymningsrelä är en av detaljerna. Vänner och släkt får ett eget hus fr. 2015 att bo i..."

Foto: Svensk fastighetsförmedling.

2. Sven Rancksgatan 16, Centrum/Väster, Halmstad – 5 450 000 kronor

Från Hemnet: "Denna mycket tilltalande funkisvilla med ett bra läge på väster erbjuder en fin helhet. Interiört så erbjuder planlösningen stora öppna sociala ytor med ett härligt samspel mellan kök och vardagsrum, en dekorativ eldstad och vackra parkettgolv, där alla parametrar tillsammans ger en smakfull helhet. Övre plan erbjuder fyra sovrum, badrum och balkong med magisk utsikt mot stan. Källarplanet har ett klassiskt biljardrum och en del av våningen är nyrenoverad med klinker och golvvärme samt en ny tvättstuga. Här finner vi en lättskött utemiljö där avenbokshäcken ramar in framsidan och de stora gräsytorna lockar till aktivitet. En ombonad uteplats ligger i direkt anslutning till köket. Parkerar gör du i garage och på en väl tilltagen och stensatt uppfart..."

Foto: Bostad&Co.

3. Rådjursvägen 28, Tylösand, Halmstad – 9 950 000 kronor

Från Hemnet: "Här hittar du ett fantastiskt boende med härliga sällskapsutrymmen och vackra vyer över natur, strand och hav samt med Tylösands golfbana som granne. Du kan njuta av eftermiddagssolen och vackra solnedgångar från inte mindre än 2 altaner och gästhuset på tomten ger ytterligare en dimension!"

Foto: Wennerholms fastighetsförmedling.

4. Timrilt Slätten 758, Simlångsdalen, Halmstad – 1 450 000 kronor

Från Hemnet: "Är du ute efter att bo på landet med badsjö som närmsta granne och samtidigt ha närhet till service och goda kommunikationer? Isåfall skall du styra kosan mot Timrilt Slätten 758 där du nu kan erbjudas just detta. Efter ca 25 år väljer nuvarande ägare att lämna denna trivsamma 1½-plansvilla som ligger inbäddad i grönska i lugn och naturskön omgivning där Gyltigesjön glimtar mellan träden. Här erbjuds du som ny ägare rejäla ytor för hela familjen där den smarta planlösningen verkligen ger en känsla av rymd. Härlig trädgårdstomt intill lugnt trafikerad landsväg gör detta till ett perfekt boende för barnfamiljen som värdesätter lugn och trygghet."

Foto: Fastighetsbyrån.

5. Varpvägen 13, Frennarp, Halmstad – 3 850 000 kr

Från Hemnet: "Äntligen en friliggande villa på populära Frennarp! Trevliga ytor med stort uterum och trädgård i västläge. Med 3-5 sovrum, 2 badrum och stora umgängesytor finns här plats för alla. Friliggande garage med förråd och härlig lekyta på skyddat läge invid lugn gata samt mycket låg driftkostnad."

Foto: MOHV.

Har du ett nyhetstips? Tipsa redaktionen genom att klicka här.

delningar

Nyhetsbrev

Prenumerera på Sveriges snabbaste och mest ultralokala nyhetsbrev. Här får du nyheter om stora som små händelser.
Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag 24 Sveriges data- och cookiepolicy.

Relaterade artiklar