KLICKTOPPEN: Halmstads hetaste bostäder just nu

Charmigt fritidshus på lantlig adress toppar listan.

delningar

Bostaden Kullhult 388 i Slättåkra tillhör det populärare slaget. I föregående klicktopp var bostaden den mest klickade, liksom den är den här veckan. Mäklarfirman Bjurfors beskriver fritidshuset som en "charmig och smakfull renoverad" bostad. För det naturnära läget samt fyra sovrum går Kullhullt 388 ut till försäljning av ett värde på 995 000 kronor.

På listan återfinns också den "attraktiva familjevillan" som mäter 145 kvadratmeter. Här får köparen "moderna självklarheter", i så som vattenburen golvvärme, FTX-ventilation och solcellspaneler. Bostaden på Tussilagovägen 5 i Holm och har ett utgångspris på cirka 4 miljoner kronor.

1. Kullhult 388, Slättåkra, Halmstad – 995 000 kronor

Från Hemnet: "Välkommen till naturen och lugnet på landet! Vi erbjuder nu ett charmigt och smakfullt renoverat fritidshus alternativt året runt boende. Här erbjuds 4 sovrum, vardagsrum med braskamin, matrum med kakelugn och ett charmigt kök med vedspis och bakugn. Stor härlig naturtomt med uthus. Ca 1 km till sjö. Hit kan man flytta och bara slå sig till ro!"

Foto: Bjurfors.

2. Tussilagovägen 5, Holm, Halmstad – 3 975 000 kronor

Från Hemnet: "I natursköna och barnvänliga Holm har vi nu möjlighet att erbjuda en attraktiv familjevilla om 145 kvm fördelat över 1-plan. Villan byggdes 2009 i lösvirke med moderna självklarheter som vattenburen golvvärme etc. och ägarna har satsat extra mycket på låg driftskostnad med FTX-ventilation, jordvärme, extra isolering samt solcellspaneler. Interiören imponerar med ryggåstak (öppet i nock), infällda spotlights, braskamin i vardagsrummet, kvalitetskök från Ballingslöv med bardel samt två helkaklade badrum. Därtill en suverän planlösning med separat "barnavdelning" med två sovrum, allrum och ett badrum. Vuxenavdelning med stort master bedroom med klädkammare och eget badrum. Helt perfekt i våra ögon!..."

Foto: Mäklarhuset.

3. Fammarp 394, Fammarp, Halmstad – 4 000 000 kronor

Från Hemnet: "Exekutiv auktion. 1-plansvilla i östra delen Frösakull . Fastigheten, som är byggd 1954 har 5 rum och kök fördelat på matsal, ett sovrum, allrum, bibliotek samt kontor, dessutom finns ett inglasat uterum. Fastighet som helhet med äldre standard.  Tomt på 1 289 kvm med gräsmatta, garage, stort trädäck samt gäststuga. Fastigheten har ett bra läge med närhet till strand med badplats samt golfbana som finns i närheten."

Foto: Kronofogden.

4. Viggen 202, Östra stranden, Halmstad – 2 395 000 kronor

Från Hemnet: "Känner du dig redo att bli kung av sand? Lite så känns det när man blickar ut mot havet från balkongen på denna vitmålade skönhet som stod färdig 2017! Helfräscht såväl interiört som exteriört med en mycket yteffektiv och trivsam planlösning. Bra placering i området med ett "fritt" läge och givetvis bara ett frisbeekast från saltstänkta bad och ljuvlig sandstrand. Så på bekvämt badrocksavstånd bor du bra och bekymmersfritt både åretrunt- såväl som fritidsboende. Om endast det bästa är ett motto som du känner dig bekant med så är Viggen 202 ett alternativ som motsvarar just det..."

Foto: Fastighetsbyrån.

5. Gråbergsvägen 1, Steninge, Halmstad – 2 400 000 kr

Från Hemnet: "Ett lugn omger Gråbergsvägen 1 och den här lummiga delen av Steninge. Mitt i grönskan ligger denna välskötta villa som har använts både som permanent bostad och som fritidshus och som är mitt i prick för dig som söker sköna umgängesytor och soliga uteplatser för avkoppling. I dag erbjuds här två sovrum men ytterligare går att göra. Här njuter du lätt i vardagen när picknickkorgen är packad och färden går ner mot havet och vackra Steninge strand."

Foto: Svensk fastighetsförmedling.

Har du ett nyhetstips? Tipsa redaktionen genom att klicka här.

delningar

Nyhetsbrev

Prenumerera på Sveriges snabbaste och mest ultralokala nyhetsbrev. Här får du nyheter om stora som små händelser.
Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag 24 Sveriges data- och cookiepolicy.

Relaterade artiklar