KLICKTOPPEN: Halmstads hetaste bostäder just nu

Charmigt fritidshus på lantlig adress toppar listan.

delningar

Sommaren närmar sig med stormsteg. Märks det inte av vädertemperaturerna, så märks det i alla fall av på Hemnet. Veckans klicktopp innehar nämligen tre fritidshus som är till salu. Ett av dem toppar också listan.

Vinterbonade fritidshuset Kullhult 388 i Slättåkra har dragit åt sig flest blickar. Möjligen på grund av det blygsamma utgångspriset på 995 000 kronor samt den "smakfulla renoveringen" som bostaden genomgått. Läget är dessutom naturskönt med cirka en kilometer till sjön.

Mest utstickande den här veckan är dock bostaden på Paviljongvägen 6 i Söndrum. Framförallt är det utgångspriset som sticker ut med sina 7,7 miljoner kronor. Här får köparen en villa på 220 kvadratmeter, gästhus och swimmingpool.

1. Kullhult 388, Slättåkra, Halmstad – 995 000 kronor

Från Hemnet: "Välkommen till naturen och lugnet på landet! Vi erbjuder nu ett charmigt och smakfullt renoverat fritidshus alternativt året runt boende. Här erbjuds 4 sovrum, vardagsrum med braskamin, matrum med kakelugn och ett charmigt kök med vedspis och bakugn. Stor härlig naturtomt med uthus. Ca 1 km till sjö. Hit kan man flytta och bara slå sig till ro!"

Foto: Bjurfors.

2. Danska vägen 35, Söndrum, Halmstad – 5 600 000 kronor

Från Hemnet: "Utmed skogsridån och i dess förlängning, strandkanten - ligger denna gedigna 60-talsvilla om en totalyta på 233 kvm fördelat på 4 rum och kök samt källarplan. Med betongstomme och putsad fasad, bergvärme, ett stort uterum med golvvärme, hela tre eldstäder i huset och dessutom en härlig insynsskyddad trädgård borgar huset för ett lättsamt boende. Huset uppfördes av nuvarande ägare, och trivseln med såväl hus och läge har varit påtaglig genom åren! Närheten till Söndrums Centrum, skolor och framförallt barnvänlig sandstrand, promenadstråk utmed Prins Bertils Stig och simstadion Brottet, gör att vardagen på Danska Vägen 35 blir enkel..."

Foto: Bostad&Co.

3. Fammarp 394, Fammarp, Halmstad – 4 850 000 kronor

Från Hemnet: "Söker ni ett nyproducerat boende med genomgående hög finisch och härliga ytor? I lugna och natursköna Fammarp, strax utanför Söndrum & Gullbrandstorp finner ni ett mycket välplanerat och helt nyuppfört lösvirkes hus om 207 kvm fördelat på 9 rum och kök! 2,5 km till Ringenäs Golfklubb, 3 km till saltstänkta bad och 4 km till Flygstaden - avstånden är korta men känslan av att befinna sig i lugnets vrå den består! Härlig utsikt över åkrar ger en frihetskänsla i villakvarteret! Vattenburen golvvärme, fina sällskapsytor, två allrum, stora fönsterpartier och en härlig rymd är några av de alla positiva parametrarna villan på Fammarp 394 erbjuder. Här kan ni fira midsommar 2019 och avnjuta hela sommaren i ert nya boende!"

Foto: Bostad&Co.

4. Strandhaga 17, Strandhaga, Halmstad – 3 495 000 kronor

Från Hemnet: "Frågan är om det blir bättre än såhär? Likt känslan av att slå en klockren träff i brännboll med efterföljande homerun, lika snarlik lär känslan vara när du nu ges möjlighet att bli ägare till detta exklusiva boende på Strandhaga! Lättskött och behändig tomt som i princip sköter sig självt kombineras med ett stilrent och lyxigt fritidshus med tillhörande fullutrustat gästhus. interiört bjuds det på en genomtänkt och spännande planlösning där läckra och påkostade materialval och smarta lösningar samsas i en vacker symfoni..."

Foto: Fastighetsbyrån.

5. Paviljongvägen 6, Söndrum, Halmstad – 7 750 000 kr

Från Hemnet: "Nu kan vi stolt presentera denna generöst tilltagna villa om 220 kvm med det "lilla extra" som inrymmer hela familjen, endast en kort promenad från havet. Detta samtidigt som ni har närhet till skolor, förskolor, mataffärer och kommunikationer. Utvändigt kan ni njuta en stor inglasad altan, en pool som omges av ett trädäck och ett insynsskydd i form av en vägg av grönska. Den stora och välskötta trädgården bjuder på blommor, bärbuskar och fruktträd. Här erbjuds även ett gästhus om 2 rok."

Foto: Bjurfors.

Har du ett nyhetstips? Tipsa redaktionen genom att klicka här.

delningar

Nyhetsbrev

Prenumerera på Sveriges snabbaste och mest ultralokala nyhetsbrev. Här får du nyheter om stora som små händelser.
Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag 24 Sveriges data- och cookiepolicy.

Relaterade artiklar