KLICKTOPPEN: Halmstads hetaste bostäder just nu

Moderna villan toppar medan flermiljonersvillan slår sig precis in på listan.

delningar

Det är ett variationsrikt utbud bland bostäderna på veckans klicktopp i Halmstad. Toppar gör villan som byggdes vid milleniumskiftet på Kyrkvägen 4 i Trönninge. Därefter återfinns alltifrån det lantliga till det havsnära boendet.

På listan återfinns dock två bostäder som sticker ut lite extra. En av dem är villan på Vilshärads Smultronväg 3 i Vilshärad. Här får köparen ett "eget smultronställe med stilrena materialval och ett lyxigt helkaklat badrum". Den andra bostaden som med all säkerhet drar till sig blickarna är bostaden på Tylövägen 24 i Frösakull. Dels är villan beläget alldeles vid havet samtidigt som priset sticker iväg till hisnande 11,9 miljoner kronor.

1. Kyrkvägen 4, Trönninge, Halmstad – 3 950 000 kronor

Från Hemnet: "En villa från år 2000 med en boarea på 225 kvadratmeter. Bostaden har sålts."

Foto: Bostad&Co.

2. Källstorp Björkhem 304, Holm, Halmstad – 1 550 000 kronor

Från Hemnet: "En villa från år 1935 med en boarea på 85 kvadratmeter. Bostaden har sålts."

Foto: Länsförsäkringar Fastighetsförmedling.

3. Vilshärads Smultronväg 3, Vilshärad, Halmstad – 5 495 000 kronor

Från Hemnet: "'Ett litet paradis som känns tungt att lämna.' Så uttrycker sig nuvarande ägare om denna pärla som nu söker ny ägare. Eller vad sägs om ditt alldeles egna, sagolika smultronställe i form av denna fullträff i fantastiska Villshärad? Eller där du erbjuds en välplanerad villa med en minst sagt ogenerad innergård där du verkligen kan njuta ostört? I så fall skall du vända blickarna mot denna gråmålade pärla. På Vilshärads Smultronväg 3 finns nu denna arkitektritade och helfräscha enplansvilla med omedelbar närhet till en av västkustens bästa badstränder och magiska solnedgångar. 156 smart planerade m² i en öppen och sällskaplig planlösning. Genomgående smakfullt inredd med stilrena materialval och en härlig havsvy från de stora fönsterpartierna samt från loftdelen gör knappast saken sämre. När hela släkten samlas är gårdshuset helt suveränt, utrustat med både pentry och lyxigt helkaklat badrum. Om du är på jakt efter ett havsnära boende som andas livskvalitet i en lugn och fridfull omgivning där batterierna kan laddas till 100%, då är detta som klippt och skuret för dig."

Foto: Fastighetsbyrån.

4. Fågelvägen 14, Rotorp, Halmstad – 2 485 000 kronor

Från Hemnet: "På Fågelvägen 14 på det populära Rotorp finner vi detta 2-plans hus med källare med väldisponerade 125 m². Bostaden erbjuder rymliga sällskapsytor, tre sovrum, kaklat badrum, gäst WC samt öppen spis. Utöver detta har du 62 m² med god förvaring på källarplan. Missa inte möjligheten att uppleva Fågelvägen 14 på plats."

Foto: Fastighetsbyrån.

5. Tylövägen 24, Frösakull, Halmstad – 11 900 000 kr

Från Hemnet: "Ett underbart boende bara ett stenkast från hav & strand! En exklusiv villa med genomgående hög kvalitet som erbjuder en underbar havsutsikt så fort du stiger in i huset och från såväl vardagsrum, allrum och ett flertal uteplatser! Här bor du i absolut samklang med Frösakulls milsvida strand!"

Foto: Stålheden & Co.

Har du ett nyhetstips? Tipsa redaktionen genom att klicka här.

delningar

Nyhetsbrev

Prenumerera på Sveriges snabbaste och mest ultralokala nyhetsbrev. Här får du nyheter om stora som små händelser.
Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag 24 Sveriges data- och cookiepolicy.

Relaterade artiklar