KLICKTOPPEN: Halmstads hetaste bostäder just nu

Bostäder som sträcker sig alltifrån renoveringsobjekt till drömvillan.

delningar

Gamletullsgatan 41 är Halmstads mest klickade villa på Hemnet den här veckan. Villan mitt i centrum kallas för "20-tals pärla" i bostadsannonsen, men beskrivs samtidigt som en bostad med ett "stort renoveringsbehov".

Bostaden som kanske sticker ut allra mest är villan på Kaprisgränd 2 i Eldsberga. Villan som "erbjuder Dig allt och lite till" innehar bland annat utespa, ett elegant sovrum, Master bedroom, och ett fantastiskt badrum.

1. Gamletullsgatan 41, Centralt/Gamletull, Halmstad, 2 495 000 kronor

Från Hemnet: "En 20-tals pärla som längtar efter din omtanke. Nu har du möjlighet att köpa en villa med central adress i ett trevligt bostadsområde i Halmstad. Villan är byggd 1925 och har stort renoveringsbehov men också en väldigt fin potential. Idag finns 3 sovrum, kök, vardagsrum och badrum. En stor balkong ligger med skyddat läge mot söder där du bäst nyttjar solens timmar."

Foto: Länsförsäkringar Fastighetsförmedling.

2. Söndrumsvägen 18, Väster/Rotorp, Halmstad – 3 500 000 kronor

Från Hemnet: "På attraktiva Väster/Rotorp stoltserar denna tilltalande 20-talsvilla med ytor utöver det vanliga. Entréplanet erbjuder stora sällskapsytor med väl tilltaget kök i ett öppet samspel med matplats och pardörrar som leder dig ut till uteplats och trädgård, samt sällskapsrum i fil."

Foto: Bostad & Co.

3. Kaprisgränd 2, Eldsberga, Halmstad – 2 875 000 kronor

Från Hemnet: "Villan som erbjuder Dig allt och lite till!  Utespa, pool och utekök i insynsskyddad trädgårdsmiljö. Köksö i öppen planlösning med härliga sällskapsytor. Helkaklat badrum med nedsänkt badkar och dusch. Master bedroom med separat soldäck utanför dörren. Attefallshus för eget bruk eller uthyrning. Garagegolv klinkerbelagt. Saknas det något?"

Foto: ERA Larssons Fastighetsförmedling.

4. Krassegränd 1, Gullbranna, Halmstad – 2 675 000 kronor

Från Hemnet: "På hörntomt och i på ett ljust läge finner vi här ett fräscht boende som så sent som 2015 genomgick en totalrenovering interiört med nya badrum, nytt kök och nya ytmaterial. Under 2016 lät nuvarande ägare addera till ett isolerat uterum med golvvärme, uteplatser, växthus och förrådsbyggnad."

Foto: Bostad&Co.

5. Gråbergsvägen 18, Steninge, Halmstad – 3 150 000 kronor

Från Hemnet: "På Gråbergsvägen 18 i Steninge finner vi ett fint boende med genomgående tilltagna sociala ytor, 179 kvm fördelat på 7 rum och kök, på bekvämt promenadavstånd från hav, restauranger och den kommande skolan! Större trädgårdstomt som mot vind skyddas av grönska och trädridå vid tomtgräns, i rakt västerläge. Vidbyggd garagebyggnad med stora förvaringsytor."

Foto: Bostad&Co.

Har du ett nyhetstips? Tipsa redaktionen genom att klicka här.

delningar

Nyhetsbrev

Prenumerera på Sveriges snabbaste och mest ultralokala nyhetsbrev. Här får du nyheter om stora som små händelser.
Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag 24 Sveriges data- och cookiepolicy.

Relaterade artiklar