KLICKTOPPEN: Halmstads hetaste bostäder just nu

Strandnära jättevillan, funkisvillan och "genuina" bostaden på veckans lista.

delningar

Den här veckan slår Klicktoppen på den stora trumman. Högst upp på listan finner vi den enorma villan på 245 kvadratmeter som återfinns på Skogsvägen 4 i Sandhamn. Men det är inte bara boarean som skjuter i höjden. Priset för villan med havstutsikt går för hela 22 miljoner kronor.

Havsutsikt går även att önska i de centrala delarna av staden. På Fogdegatan 6 Väster får köparen en "vidsträckt utsikt över Halmstad och Laholmsbukten". Funkisvillans med både utsikten och läget ger ett utgångspris på 6,5 miljoner kronor.

1. Skogsvägen 4, Sandhamn, Halmstad – 22 000 000 kronor

Från Hemnet: "Det mest slående i denna grandiosa villa är den obeskrivligt vackra inramningen med havet som scen. Här har man tagit tillvara på utsikten på ett optimalt sätt, med stora glasade partier som öppnar upp huset mot den klinkerlagda terrassen utanför. Det rymliga vardagsrummet är öppet i nock och har ett inbyggt biosystem samt en öppen spis för mysiga kvällar med familjen. Köket är till sin form kubiskt och ansluter till en vinterträdgård med elektriska solmarkiser. Ovanvåningen är privat med bubbelbadkar mot havet, en av de största klädkammare vi sett samt balkonger i både sovrum och arbetsrum. Du förvarar dina fina viner i vinkällaren och dina fina bilar i det exeptionella garaget under huset. Räcker inte detta har du även ett separat garage och gäststuga innanför grindarna till den markstensbelagda framsidan. Den storslagna utsikten över den egna fastigheten, som är särskilt vackert inramad av tät Rhododendron, och den obrutna havslinjen hänför oss. Läget invid Prins Bertil Stig erbjuder en kort promenad till Svärjarehålans bad och på vägen hem köper du med dig färsk fisk från Görviksfiskarn."

Foto: Bostad&Co.

2. Sten Hvilan 341, Sennan, Halmstad – 2 750 000 kronor

Från Hemnet: "Välkommen till ett fantastiskt boende omgiven av härlig natur och skogsmark strax utanför Sennan. Bostadshuset har en genuin känsla med vackra detaljer som byter av varandra. Den prydliga, singelbeklädda uppfarten ger ett fint första intryck och bygger upp dina förväntningar när du kör mot huset. Man känner direkt att denna villa har något alldeles extra att erbjuda. Man finner en veranda med träpelare och en vacker trappa som är murad av tegelstenar. Härifrån har du utsikt över den natursköna omgivningen..."

Foto: Länsförsäkringar fastighetsförmedling.

3. Fogdegatan 43, Väster, Halmstad – 6 500 000 kronor

Från Hemnet: "En underbar funkisvilla från 1959, högt upp på Väster med vidsträckt utsikt över Halmstad och Laholmsbukten söker nya ägare! Arkitekten Yngve Alwå har verkligen lyckats såväl interiört som exteriört och här finner vi bevarade detaljer och genuina materialval! Tilltagna sällskapsytor med stora fönsterpartier på entréplan, sovrumsavdelning & allrum på övre plan och ett källarplan som är utmärkt för egen verksamhet eller uthyrning. Vi adderar till en i stort sett helt insynsskyddad trädgårdtomt, där lugnet infinner sig "mitt i stan". 7 rum och kök fördelade på 226 kvm och ett källarplan på ca 80 kvm med lägenhet/kontor - vi hälsar er välkomna till Fogdegatan 43!"

Foto: Bostad&Co.

4. Svartkrutsvägen 14, Söndrum, Halmstad – 5 500 000 kronor

Från Hemnet: "Underbart belägen 1 plansvilla som på altansidan i söder/väster gränsar till grönområde! En otroligt välskött och gedigen 1 plansvilla med en ljus, öppen och mycket tilltalande planlösning. Villan erbjuder generösa utrymmen på nästan 200 kvm. Här pratar vi livskvalitet utöver det vanliga!"

Foto: Stålheden & Co.

5. Sven Estridsens väg 10, Söndrum, Halmstad – 4 575 000 kr

Från Hemnet: "Nu kan vi stolt presentera Sven Estridsens väg 10 - en klassisk enplansvilla med källare på ett eftertraktat läge i Söndrum!  Här får vi direkt känslan av att man kan trivas och bo länge och villan passar perfekt för familjen som växer. Med fyra sovrum och ett ljust och stort vardagsrum får man plats med trevligt umgänge samtidigt som man kan avsluta härliga sommarkvällar i det inglasade uterummet. Källaren är inredd och har använts flitigt som extra yta för roliga aktiviteter under åren. Idag erbjuder den flera funktioner, med både ett perfekt tonårsrum, en alldeles egen spaavdelning med bastu för härligt välmående och ett hobbyrum med tuffa biljardmatcher - här finns verkligen ytor att använda! Utanför villan väntar en grönskande trädgårdstomt i söderläge med gröna och perenna växter!"

Foto: Svensk fastighetsförmedling.

Har du ett nyhetstips? Tipsa redaktionen genom att klicka här.

delningar

Nyhetsbrev

Prenumerera på Sveriges snabbaste och mest ultralokala nyhetsbrev. Här får du nyheter om stora som små händelser.
Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag 24 Sveriges data- och cookiepolicy.

Relaterade artiklar