KLICKTOPPEN: Halmstads hetaste bostäder just nu

Enplansvillan med "härliga sällskapsytor" toppar listan.

delningar

Eketångavägen 17 är enplansvillan som mäter 160 kvadratmeter med "härliga sällskapsytor". Fastighetsmäklaren Bostad&Co menar också att den "ger gott med plats för större tillställningar". Utöver sina generösa ytor är den också Halmstads mest klickade bostad på Hemnet. Priset för bostaden är satt till 4,1 miljoner kronor.

1. Eketångavägen 17, Söndrum/Eketånga, Halmstad – 4 100 000 kronor

Från Hemnet: "På Eketångavägen 17 ligger denna välmående enplansvilla om 160 kvm med härliga sällskapsytor och väntar på nya ägare! Idag 3 rum och kök men kan omdisponeras till ett fjärde rum vid behov. Kök och vardagsrum om hela 76 kvm med gott plats för större tillställningar! Exteriört har man även låtit förädla och här följer man solen från tidig morgon till sen kväll på de olika uteplatserna. Här når man affärer, skolor och hav några lätta steg från tomtgräns!"

Foto: Bostad&Co.

2. Saffransgränd 16, Gullbranna, Halmstad – 1 550 000 kronor

Från Hemnet: "På bekvämt promenadavstånd från finkornig sandstrand, i populära Gullbranna ligger detta boende som av nuvarande ägare utnyttjat som fritidsboende men som även passar väl som ett mindre permanentboende. Ca 65 kvm fördelat på 3-4 rum och kök, uterum och en praktisk gäststuga i form av en husvagn, som står uppställd på tomten och som har utnyttjas frenetiskt under sommaren av nära och kära! Ny el, hörntomt och trevlig planlösning är andra mervärden som erbjuds på Saffransgränd 16..."

Foto: Bostad&Co.

3. Snäppan 16, Östra stranden, Halmstad (vinterbonat fritidshus) – 2 195 000 kronor

Från Hemnet: "Stugsäsongen 2019 börjar riktigt bra i form av denna vitmålade skönhet på populära fritidsområdet Snäppan. Med ca 100 m till en av västkustens bästa badstränder och med harmonisk klang av havsbrus är detta verkligen en pärla du bara inte får missa. Helfräsch interiör såväl som exteriör där det bl a bjuds på en kvadratsmart planlösning för mycket samvaro och bra med sovplatser på loftet men också ett snyggt och generöst kök som är utmärkt för den matlagningsintresserade. Stor balkong med vidsträckt havsutsikt som ger plats för rejält utemöblemang är stort plus. Som balsam för själen är ett uttryck som stämmer mycket bra på detta trivsamma boende. Detta är helt enkelt ett svårslaget tillfälle som du genast bör boka dig en visning av!"

Foto: Fastighetsbyrån.

4. Månadsgatan 5, Halmstad – 3 550 000 kronor

Från Hemnet: "En mycket fräsch och välplanerad 1 plansvilla som fungerar utmärkt både som permanent eller fritidsboende! Ljus och tilltalande planlösning med genomgående smakfulla materialval. Här bor du med närhet till natur och hav i populära Villshärad!"

Foto: Stålheden & Co.

5. Jettabergsvägen 6, Gullbrandstorp, Halmstad – 3 695 000 kr

Från Hemnet: Familjevillan med umgängesytorna, välplanerad planlösning med många rum och en skön, solig utemiljö erbjuds på ett av områdets bästa lägen; ostört intill naturen och längst in på återvändsgata. Här upplever ni alla fördelar med villalivet med möjlighet att njuta i vardagen både kring poolen, i inglasat uterum och i modern, öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Uppvärmning via luft/vattenpump är ytterligare stort plus."

Foto: Svensk fastighetsförmedling.

Har du ett nyhetstips? Tipsa redaktionen genom att klicka här.

delningar

Nyhetsbrev

Prenumerera på Sveriges snabbaste och mest ultralokala nyhetsbrev. Här får du nyheter om stora som små händelser.
Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag 24 Sveriges data- och cookiepolicy.

Relaterade artiklar