KLICKTOPPEN: Halmstads hetaste bostäder just nu

"Otroligt läckra" enplansvillan med närhet till havet toppar listan.

delningar

Mickedalavägen 6 har inte enbart genomgått en "smakfull modernisering", den är också Halmstads mest klickade bostad på Hemnet. Villan mäter 210 kvadratmeter och innehar hela 11 rum. Huset är uppdelad i två bostäder men går att sätta ihop till en. För drygt 4,9 miljoner kronor är villan på Rotorp din.

För den som sig till lantlivet, men inte för långt ifrån stan är villan på Slangemöllan Möllelund 367 ett alternativ. Enligt mäklaren Mäklarhuset återfinns bostaden på ett "lantligt och rogivande läge" med "vackra vyer över landskapet". Utgångspriset ligger på närmre 2,8 miljoner kronor.

1. Fasanvägen 22, Haverdal, Halmstad – 5 500 000 kronor

Från Hemnet: "En otroligt läcker 1 plansvilla som erbjuder en fantastisk öppen, ljus och mycket tilltalande planlösning med smakfulla materialval rakt igenom. Här är en vacker och generös utemiljö med flera oaser för avkoppling! Allt beläget bara en kort promenad från strand och hav. Tala om livskvalitet!"

Foto: Wennerholms Fastighetsförmedling.

2. Snäppan 18, Östra stranden, Halmstad (vinterbonat fritidshus) – 2 195 000 kronor

Från Hemnet: "Stugsäsongen 2019 börjar riktigt bra i form av denna vitmålade skönhet på populära fritidsområdet Snäppan. Med ca 100 m till en av västkustens bästa badstränder och med harmonisk klang av havsbrus är detta verkligen en pärla du bara inte får missa. Helfräsch interiör såväl som exteriör där det bl a bjuds på en kvadratsmart planlösning för mycket samvaro och bra med sovplatser på loftet men också ett snyggt och generöst kök som är utmärkt för den matlagningsintresserade. Stor balkong med vidsträckt havsutsikt som ger plats för rejält utemöblemang är stort plus. Som balsam för själen är ett uttryck som stämmer mycket bra på detta trivsamma boende. Detta är helt enkelt ett svårslaget tillfälle som du genast bör boka dig en visning av!"

Foto: Fastighetsbyrån.

3. Öppinge Fridhem 688, Öppinge, Halmstad – 3 750 000 kronor

Från Hemnet: "Fräscht hus med generösa ytor på lantligt läge. Nio rum fördelade på 250 kvm, tre härliga uteplatser och stor tomt i västläge. Allt detta på högt läge med vacker omgivning, endast 15 minuter från city."

Foto: MOHV.

4. Flygaregatan 13, centrum, Halmstad – 2 950 000 kr

Från Hemnet: Såld.

Foto: Bostad&Co.

5. Tylövägen 21b, Frösakull, Halmstad – 4 650 000 kronor

Från Hemnet: "Unik möjlighet att förvärva fastighet med WOW-läge och underbar havsutsikt!! Här finns många möjligheter för olika typer av köpare. Kanske drömmer du om att bygga ditt drömboende redan idag? Här finns generös byggrätt samt en lättbebyggd tomt. En stor familjevilla eller ett mindre fritidsboende? Vi har skiss-förslag till båda alternativen. Tänker du förverkliga din byggdröm först om några år men vill säkra din plats vid havet redan nu? Då finns möjlighet att bygga om den befintliga byggnaden och på så sätt skapa ett praktiskt fritids- eller permanentboende att njuta av under tiden..."

Foto: Renghammar mäklarkonsult.

Har du ett nyhetstips? Tipsa redaktionen genom att klicka här.

delningar

Nyhetsbrev

Prenumerera på Sveriges snabbaste och mest ultralokala nyhetsbrev. Här får du nyheter om stora som små händelser.
Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag 24 Sveriges data- och cookiepolicy.

Relaterade artiklar