KLICKTOPPEN: Halmstads hetaste bostäder just nu

Gedigen sekelskiftesvilla toppar listan.

delningar

Mickedalavägen 6 har inte enbart genomgått en "smakfull modernisering", den är också Halmstads mest klickade bostad på Hemnet. Villan mäter 210 kvadratmeter och innehar hela 11 rum. Huset är uppdelad i två bostäder men går att sätta ihop till en. För drygt 4,9 miljoner kronor är villan på Rotorp din.

För den som sig till lantlivet, men inte för långt ifrån stan är villan på Slangemöllan Möllelund 367 ett alternativ. Enligt mäklaren Mäklarhuset återfinns bostaden på ett "lantligt och rogivande läge" med "vackra vyer över landskapet". Utgångspriset ligger på närmre 2,8 miljoner kronor.

1. Mickedalavägen 6, Rotorp, Halmstad – 4 900 000 kronor

Från Hemnet: "Gedigen sekelskiftesvilla på attraktiva Väster som under såväl förra som nuvarande ägare har förädlats såväl exteriört som interiört! De ca 210kvm är idag fördelat på två boenden men kan återställas till en tilltagen villa för en familj om man så önskar. På entréplan finner vi fyra rum, kök och duschrum och på plan 2 samt vindsplan, sju rum och kök! Charmen 1900-talets början är bevarad i villans grundutförande med en smakfull modernisering på framförallt vindsplan anno 2019. Exteriört har vi två uteplatser samt förrådsbyggnad / lusthus med bra förvaringsytor liksom i källarplan."

Foto: Bostad&Co.

2. Skepparegatan 16, centralt, Halmstad – 1 985 000 kronor

Från Hemnet: "Skepp o'hoj! Nu har denna tegelbeklädda 30-talspjäs belägen på Skepparegatan 16 seglat in till försäljning. Här har vi en centralt belägen fastighet som har varit i samma släkts ägo sedan byggåret 1935, och nu har det blivit dags för en nästa lycklig ägare att ta över. Här erbjuds ett boende med en totalyta om 167 kvadrat fördelat på 3 plan samt en lättskött tomt utrustad med garage. Kort och gott en fastighet med stor potential."

Foto: Fastighetsbyrån.

3. Doktorsvägen 17, Frösakull, Halmstad – 4 950 000 kronor

Från Hemnet: "Havsbrus, saltstänk, västkustens bästa badstrand... Eller bara utmärkt läge i dubbel bemärkelse! Ja, det är vad som nu erbjuds dig som antingen är på jakt efter ett fritidsboende som andas livskvalitet eller för dig som vill förverkliga drömmen om ett nybyggt hus vid havet. Med ett högt läge, på lummig och uppvuxen hörntomt, stoltserar denna charmiga 1-plansvilla med trivsamma umgängesytor och ger snabbt en känsla av hemtrevnad vid första intåget i huset. För den som skall bygga nytt bjuds det på generösa byggregler som kan förverkligas på den väl tilltagna fastigheten om 1224 kvm tomt. Allt detta med en helt enastående havsutsikt som det bara inte går att tröttna på. En bild säger mer än tusen ord sägs det men i detta fallet är det ett måste att du skapar dig känslan på plats. Jag lovar, du kommer inte bli besviken!"

Foto: Fastighetsbyrån.

4. Marbäcks Rådjursväg 10, Marbäck, Halmstad – 1 695 000 kr

Från Hemnet: "Vill du bo lantligt i ett fräscht och nätt 1-planshus med en lättskött trädgård i en ostörd omgivning? Då har du hittat helt rätt denna gång i bostadsletardjungeln. Varmt välkommen till Marbäck och detta trevliga fritidshus som med fördel kan nyttjas både som åretruntbostad såväl som fritidsboende. 60 ypperligt planerade m² med öppna umgängesytor, helfräscht kök och helkaklat badrum men även ett friliggande garage som är uppfört 2016 är vad du som ny ägare får ta del av som ny lycklig ägare, Nuvarande ägare har haft hund i huset."

Foto: Fastighetsbyrån.

5. Slangemöllan Möllelund 367, Holm, Halmstad – 2 750 000 kronor

Från Hemnet: "Letar ni efter ett lantligt läge nära stan? Då har vi här ett spännande hus med anor ifrån 1900-talets början, där huset har förädlats och renoverats med finess. Här erbjuds en mysig boendemiljö med ett minst sagt rogivande läge och vackra vyer över landskapet. Det bästa ifrån två världar tycker vi!

2009 byggdes villan om med en ny ovanvåning där det idag väntar en spektakulär boendemiljö med dekorativa fönsterpartier, delvis öppet upp i nock, synliga takbjälkar, tre sovrum, arbetsrum samt ett stort badrum av högsta klass. En lockande möjlighet väntar nya ägare att anlägga en stor takterrass med utgång ifrån både allrum och sovrum på övre plan! I entréplan väntar bl.a. kök, sovrum, tvättstuga och ett vardagsrum med braskamin."

Foto: Mäklarhuset.

Har du ett nyhetstips? Tipsa redaktionen genom att klicka här.

delningar

Nyhetsbrev

Prenumerera på Sveriges snabbaste och mest ultralokala nyhetsbrev. Här får du nyheter om stora som små händelser.
Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag 24 Sveriges data- och cookiepolicy.

Relaterade artiklar