KLICKTOPPEN: Halmstads hetaste bostäder just nu

Flera bostäder i närmre 5-miljonersklassen återfinns på listan.

delningar

Astrakangatan 8 är inte bara "gedigen, fräsch och mycket smakfull", den är också Halmstads mest klickade bostad på Hemnet. Villan bjuder in till en "öppen, ljus och väldigt tilltalande planlösning" samtidigt som altanterna ger "solmöjligheter från morgon till kväll". För minst 4,7 miljoner kronor är villan i Gullbrandstorp din.

För den som söker lite extra spänning i vardagen kan bostaden på Magnus Stenbocks Väg 54A vara intressant. Mäklaren beskriver bostaden som "en mycket spännande fastighet som måste upplevas på plats". Här ges möjlighet till att erhålla ytterligare en lägenhet och göra om till en källare. Utgångspriset är 4,7 miljoner kronor.

1. Astrakangatan 8, Gullbrandstorp, Halmstad – 4 750 000 kronor

Från Hemnet: "En mycket gedigen, fräsch och mycket smakfull 1 plansvilla med genomgående högt materialval. Öppen, ljus och väldigt tilltalande planlösning. Lugnt beläget längst in på återvändsgränd och gränsande till grönområde. Härliga altaner med solmöjligheter från morgon till kväll!"

Foto: Wennerholms Fastighetsförmedling.

2. Magnus Stenbocks väg 54A, Väster, Halmstad – 4 750 000 kronor

Från Hemnet: "Flerfamiljsvilla med strålande trädgård och på utmärkt läge, som sedan byggnaden förvärvades under tidigt 50-tal gått i arv inom familjen! Väl omhändertagen och i gott skick, men i behov av invändig modernisering. Bland annat har taket lagts om, stammar bytts ut och nya aluminiumbeklädda fönster satts in. Idag består fastigheten av 3 lägenheter i 3 plan, men det finns även goda möjligheter att erhålla ytterligare en lägenhet genom att göra om källare (Dusch och wc finns redan tillgängligt). För den som önskar finns även möjligheten att göra om fastigheten till ett enbostadshus alternativt tvåbostadshus. Således en mycket spännande fastighet som måste upplevas på plats!"

Foto: MOHV.

3. Grävlingvägen 7, Haverdal, Halmstad – 4 600 000 kronor

Från Hemnet: "Ett tilltalande boende på hörntomt. Grävlingsvägen 7 imponerar verkligen med sin smakfulla helhet och sina påkostade materialval med genomtänkta detaljer såväl interiört som exteriört! Denna  trivsamma villa erbjuder genomgående en hög standard. En större renovering och tillbyggnad gav 2009 bostaden atmosfär och karaktär genom dagens moderna planlösning med öppna sällskapsytor och delvisa öppenhet till nock. Ett stilrent kök ligger idag i öppet samspel med vardagsrummet och vid matplatsen finner vi eldstaden som med sin centrala placering maximerar mysfaktorn i rummet. Den välplanerade planlösningen erbjuder fyra sovrum av generösa mått, två fräscha badrum samt en relaxavdelning i källarplanet med bubbelbad och dusch som skapar livskvalitet. Ett extra mervärde finner vi i det rymliga garaget om ca 55 m². Varma sommardagar avnjuts bäst på den soliga uteplatsen i sydväst om ca 50 m²."

Foto: Bostad&Co.

4. Hambovägen 2, Söndrum, Halmstad – 2 475 000 kr

Från Hemnet: "Vardagen är enkel och funktionell i detta ytterhus med alla bekväma fördelar som bostadsrätt ger. Interiören är ljus med fina tillval och med sällskapsvänliga ytor såväl inne som på generöst och soligt trädäck. Harmoniskt läge invid innergård med lekplats och lite biltrafik skapar också hög trivsel. Söndrums Kyrkby innebär också att det mesta såsom havet, centrum, skola, affär ligger inom cykelavstånd."

Foto: Svensk Fastighetsförmedling.

5. Nattflyvägen 20, Halmstad – 1 750 000 kronor

Från Hemnet: "Mindre gård med en lantlig känsla och en detaljplan för nybyggnation av bostäder. Här finns även en äkta "mancave" med bar, biosalong och spelrum. Dessutom en gästlägenhet i anslutning. Verkstad/loge/förråd/stall för den som behöver utrymme för verksamhet. 1½ plans bostadshus med 4 rum & kök och en inredningsbar övervåning. Här finns både ett stort lantkök, skafferi, centraldammsugare, vedeldad järnspis och pittoreska detaljer."

Foto: Skandiamäklarna.

Har du ett nyhetstips? Tipsa redaktionen genom att klicka här.

delningar

Nyhetsbrev

Prenumerera på Sveriges snabbaste och mest ultralokala nyhetsbrev. Här får du nyheter om stora som små händelser.
Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag 24 Sveriges data- och cookiepolicy.

Relaterade artiklar