KLICKTOPPEN: Halmstads hetaste bostäder just nu

Villan med "enastående läge" toppar listan.

delningar

Den här veckan är det Tångrevsvägen 11A Alet som smäller högst på Klicktoppen. Fastigheten är alltså den bostad som fått flest klick i Halmstad. Mäklaren Fastighetsbyrån menar att bostaden är en "mycket välskött" sådan, som erbjuder ett "enastående läge". Utgångsriset för fastigheten ligger på närmre 3 miljoner kronor.

Väcker mest uppmärksamhet den här veckan gör bostaden på Bergtallsvägen 4 Stenhuggeriet. För 7,4 miljoner får man en "fin, klimatsmart enplansvilla med ett fantastiskt och havsnära läge".

1. Tångrevsvägen 11A, Alet, Halmstad – 2 995 000 kronor

Från Hemnet: "Nu snackar vi ett sällan skådat tillfälle i form av möjligheten att bli nästa lyckliga ägare till denna mycket välskötta och tilltalande enplanare. Hur är läget? Jotack, helt enastående skulle jag vilja påstå! Villan är belägen endast ett längre boulekast från vackra Aleskogen och med ett svagt havsbrus från Västra Stranden i bakgrunden är detta verkligen något som gör att detta boende andas livskvalitet. Här erbjuds du nu ca 120 välplanerade m² med möjlighet till hela fyra sovrum. Trivsam insynsskyddad baksida i det rätta solläget gör knappast saken sämre..."

Foto: Fastighetsbyrån.

2. Strandskatan 94, Östra stranden, Halmstad – 1 395 000 kronor

Från Hemnet: "Nu är tiden inne för dig som letar ett fritidsboende som andas livskvalitet i havsnära stugområde. På populära Strandskatan på barnvänliga Östra Stranden finns nu 96:an och inväntar just dig som sin nya ägare. Viss kärlek och omtanke behövs men med ganska enkla medel förvandlar du denna stuga till en skönhet som det är lätt att trivas. Trevlig och tilltalande planlösning som bjuder på fina umgängesytor i både kök och allrum samt en trivsam havsutsikt från balkongen. Dessutom finns bl a helkaklat badrum och en extra gästtoalett vilket både är unikt och praktiskt..."

Foto: Fastighetsbyrån.

3. Bergtallsvägen 4, Stenhuggeriet, Halmstad – 7 400 000 kronor

Från Hemnet: "Denna fina, klimatsmarta enplansvilla har ett fantastiskt och havsnära läge, där ängarna mellan hus och hav bidrar till en frihetskänsla i det omtyckta bostadsområdets ytterkant. Prins Bertil Stig passerar utanför, vi stannar kvar. Här bor du som uppskattar stora men ändå ändamålsseparerade sällskapsytor, där kvalitetsköket som förädlats med flertalet finesser på ett par sekunder kan skärmas av från det stora matsalsrummet. Ett rum som badar i ljus och öppenhet tack vare stora glasade skjutpartier och takfönster. Intill matsalen finner vi sällskapsrummens nav - ett allrum vars kakelugn är en pärla..."

Foto: Bostad&Co.

4. Strandtorp 21, Östra stranden, Halmstad – 1 695 000 kr

Från Hemnet: "Frågan är om det blir mycket bättre än såhär? Stugsäsongen 2019 är nu igång och det med besked i form av detta mycket trevliga, välplanerade och framförallt helfräscha fritidshus som kan nyttjas året om. På lugna Strandtorp finns nu denna gråmålade skönhet och inväntar nästa lyckliga ägare. Genomgående ljust och fräscht kombinerat med en kvadratsmart planlösning som andas rymd. Helkaklat badrum, rejält kök och fullt isolerad gäststuga med eget badrum är ytterligare plusfaktorer som gör detta till något utöver det vanliga. Tveka inte att boka din visning, tillfällen som det här kommer inte igen!"

Foto: Fastighetsbyrån.

5. Söndrumsvägen 4, Rotorp, Halmstad – 4 500 000 kronor

Från Hemnet: "En mycket välmående och till sina ytor generös villa om ca 210 kvm fördelat på 9 rum och kök samt ett fräscht källarplan finner vi på Rotorp, och adressen är Söndrumsvägen 4. Här ges möjligheter för den familj som söker stora ytor i sin vardag och eller för den familj som ser mervärdena i att hyra ut delar av huset eller låta sin äldre barn njuta av "eget hushåll" i delar av bostaden. Valmöjligheterna finns här sannerligen och några större, tyngre ekonomiska renoveringar är ej att förvänta inom den snaraste framtiden! De utförda renoveringar och förädlingar som skett genom åren är väl genomförda och känslan av gedigenheten från 1927, när villan uppfördes, är såväl slående som genomgående! En trevlig trädgård vars baksida med lusthus och tilltagen uteplats, blir snart en favoritplats där man avnjuter eftermiddags- och kvällssol..."

Foto: Bostad&Co.

Har du ett nyhetstips? Tipsa redaktionen genom att klicka här.

delningar

Nyhetsbrev

Prenumerera på Sveriges snabbaste och mest ultralokala nyhetsbrev. Här får du nyheter om stora som små händelser.
Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag 24 Sveriges data- och cookiepolicy.

Relaterade artiklar