KLICKTOPPEN: Halmstads hetaste bostäder just nu

Villan med 180 välplanerade kvadratmeter toppar listan.

delningar

Den här veckan är det Nicklas gränd 12 i Åled som smäller högst på Klicktoppen. Bostaden är alltså Halmstads mest klickade. Mäklaren Fastighetsbyrån beskriver bostaden som "välskött" med "mycket goda utrymmen". Här finner man ett "smakfullt kök" och "generösa sällskapsytor". Utgångspriset? närmre 2,3 miljoner kronor.

Spektakulärt är också veckans femte mest klickade villa. Den återfinns på adressen Ryabergsvägen 10 i Simlångsdalen. Här får du en bostad alldeles intill Gyltigesjön, där "vissa delar är i behov av både modernisering och renovering". Om turen är på din sida kan den vara din för knappa "miljonen".

1. Nicklas gränd 12, Åled, Halmstad – 2 295 000 kronor

Från Hemnet: "Välkommen till 173 trivsamma kvadrat på lugn återvändsgata i barnvänliga Åled. På Nicklas gränd 12 finner vi denna rakt igenom välskötta bostad med mycket goda utrymmen. Invändigt erbjuder dessa 1,5 plan ett smakfullt kök vilket samspelar med vardagsrum i en öppen planlösning, utmärkt för sociala sammanhang. Ytterligare trivsamt är bostadens generösa sällskapsytor vilka visar sig i den dubbla uppsättningen allrum/vardagsrum, ett för vardera våningsplan."

Foto: Fastighetsbyrån.

2. Överstevägen 6, Lasarettsområdet / Mickedala, Halmstad – 4 950 000 kronor

Från Hemnet: "Trendig och varsamt renoverad 50-talare på Lasarettsområdet/Mickedala. Drömmer ni om 70 kvm stort sällskapsrum med eldstad i blickfånget? Få en väl tilltagen terrass och uppväxt trädgård i direkt anslutning? Slippa tidskrävande renoveringar? Få närhet till löparspåret men ändå nära stadskärnan? Då kan vi rekommendera denna villa på 160 + 110 kvm. Läget - Kan beskrivas som optimalt! Här får man närhet till skola, barnens alla aktiviteter, centrala Halmstad och Flygstadens shoppingcenter. Köparen till Expressen 3 blir också ägare nr. 3."

Foto: Svensk fastighetsförmedling.

3. Vädermöllegatan 16, Kärleken, Halmstad – 2 800 000 kronor

Från Hemnet: "Gediget och charmigt 30-tals hus på populära Kärleken! Med sociala ytor på entréplan samt tre sovrum och duschrum på övervåning och hel källare finns här gott om plats. Huset ligger på återvändsgata och med stor skyddad trädgård som bjuder på mycket lekyta. Att Halmstads bästa skola ligger två stenkast bort är ju en klar fördel! BESIKTIGAT."

Foto: MOHV.

4. Lyngavägen 34, Gullbrandstorp, Halmstad – 3 950 000 kronor

Från Hemnet: "Varmt välkomna till populära Gullbrandstorp! Här på Lyngavägen 34 väntar en trivsam villa i ett plan. Vardagsrummet erbjuder luftiga sällskapsytor med ryggåstak och stora fönsterpartier samt ökad mysfaktor via öppen spis med insats. Vidare erbjuder villan fyra sovrum, klädkammare, rymligt kök, badrum med både dusch och badkar, gäst-wc och separat tvättstuga. Uteplats med härligt sydväst läge samt trivsam tomt vilken avgränsas med vintergrön häck och stengärdsgård. Plats för bilen finns i ett friliggande garage med tillhörande förrådsdel."

Foto: Mäklarhuset.

5. Ryabergsvägen 10, Simlångsdalen - Mahult, Halmstad – 995 000 kronor

Från Hemnet: "Bär ner mig till sjön...! Se hit, för nu ges ett svårslaget tillfälle att förvärva en rejäl 1½-plansvilla på ett fritt och ostört läge i en sagolik miljö i Mahult. I den lugna och natursköna omgivningen med vackra Gyltigesjön som närmsta granne är villan belägen och väntar på just dig som sin nya ägare. I huset finns mycket välbevarad charm och vissa delar är i behov av både modernisering och renovering men för dig som är ute efter att sätta din egen prägel kan detta med lite ansträngning förvandlas till en utsökt pärla på ett enastående bra läge. Stor och härlig tomt med mycket möjligheter är ytterligare plus. Varmt välkommen till Ryabergsvägen 10!"

Foto: Fastighetsbyrån.

Har du ett nyhetstips? Tipsa redaktionen genom att klicka här.

delningar

Nyhetsbrev

Prenumerera på Sveriges snabbaste och mest ultralokala nyhetsbrev. Här får du nyheter om stora som små händelser.
Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag 24 Sveriges data- och cookiepolicy.

Relaterade artiklar