KLICKTOPPEN: Halmstads hetaste bostäder just nu

Villa på Stenhuggeriet sticker ut från mängden.

delningar

Furuvägen 79Furet är veckans mest klickade villa på Hemnet. Villan med "goda förvaringsmöjligheter" har inte enbart utmärkt sig som den mest klickade bostaden i Halmstad, den har dessutom gått till försäljning med ett slutpris på 2 750 000 kronor.

Bostaden som kanske sticker ut allra mest är villan på Bergtallsvägen 4 Stenhuggeriet. Den finns fortfarande kvar till försäljning för det svindlande utgångspriset 7 750 000 kronor.

Furuvägen 79, Furet, Halmstad – 2 250 000 kronor

1. Furuvägen 79, Furet, Halmstad – 2 250 000 kronor

Från Hemnet: "Villan erbjuder bland annat ett genomgående vardagsrum, trevligt uterum, källarplan med goda förvaringsmöjligheter samt vidbyggt garage. Områdets lugn, närheten till centrala Halmstad samt de vackra promenadstråken längs med Nissan förklarar en del av områdets populäritet."

Foto: Mäklarhuset.

Lars Montins väg 8, Söndrum, Halmstad – 4 200 000 kronor

2. Lars Montins väg 8, Söndrum, Halmstad – 4 200 000 kronor

Från Hemnet: "Här lever den lilla familjen på entréplan med tre sovrum och öppna sällskaps ytor. Den stora familjen får ytterligare 2 sovrum, allrum och hobbyrum en trappa ner."

Foto: Svensk fastighetsförmedling.

Bergtallsvägen 4, Stenhuggeriet, Halmstad – 7 750 000 kronor

3. Bergtallsvägen 4, Stenhuggeriet, Halmstad – 7 750 000 kronor

Från Hemnet: "Denna fina enplansvilla har ett fantastiskt och havsnära läge, där ängarna mellan hus och hav bidrar till en frihetskänsla i det omtyckta bostadsområdets ytterkant. Prins Bertil Stig passerar utanför, vi stannar kvar."

Foto: Bostad&Co.

Penngränd 6E, Bäckagård, Halmstad – 2 495 000 kronor

4. Penngränd 6E, Bäckagård, Halmstad – 2 495 000 kronor

Från Hemnet: "Sällan har det funnits fler anledningar att bege sig till populära Bäckagård än nu då denna fullkomliga fullträff i form av ett 1-plans kedjehus med fantastisk hörntomt söker ny ägare. Det är med ett leende på läpparna som man både vid besöket och efteråt känner den där välbekanta känslan av att ha hittat hem."

Foto: Fastighetsbyrån.

Pelle Kroks väg 3, Söndrum, Halmstad – 3 195 000 kronor

5. Pelle Kroks väg 3, Söndrum, Halmstad – 3 195 000 kronor

Från Hemnet: "Här erbjuds ett välplanerat och charmigt hus i ett plan med källare. Huset erbjuder stora sällskapsytor, kök med matplats samt tre sovrum. Här bor ni med barnvänligt och attraktivt läge med närhet till bland annat fina grönområden, badplats, skolor, förskolor, vårdcentral och apotek."

Foto: Svensk fastighetsförmedling.

Har du ett nyhetstips? Tipsa redaktionen genom att klicka här.

delningar

Nyhetsbrev

Prenumerera på Sveriges snabbaste och mest ultralokala nyhetsbrev. Här får du nyheter om stora som små händelser.
Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag 24 Sveriges data- och cookiepolicy.

Relaterade artiklar