Laddar

KLICKTOPPEN: Halmstads hetaste bostäder just nu

Här är de hetaste bostäderna i Halmstad.

delningar

1. Mejselvägen, Steninge, Halmstad – 5 200 000 kronor

Från Hemnet: ”Havsutsikt i Skipås! Huset har en vacker arkitektur med välvt sedumtak och en interiör som med sin planlösning och materialval hänför oss! Påkostat och genomtänkt är ledorden här och vi finner en harmoni genom rummen.”

  Foto: Bostad&Co/Hemnet

2. Berget, Ågarp, Halmstad – 3 700 000 kronor

Från Hemnet: ”Utmed den pittoreska grusvägen och med ett lugn som verkligen råder, ligger denna väldigt trivsamma villa som har en känsla av en hemtrevnad som förslår!”

  Foto: Bostad&Co/Hemnet

3. Sandslättsvägen, Söndrum, Halmstad – 4 500 000 kronor

Från Hemnet: ”Strandnära boende med allt vad det innebär i livshöjande parametrar finner vi på Sandslättsvägen 13! Här tar man handduken över axeln och promenerar 188 m ner till havet för sköna bad och grillkvällar!”

  Foto: Bostad&Co/Hemnet

4. Bergtallsvägen, Stenhuggeriet, Halmstad – 8 200 000 kronor.

Från Hemnet: ”Endast ängarna framför huset hindrar dig från ett dopp i det blå! Med ett fantastiskt läge hälsar vi dig välkommen till ett enplansboende som är som hand i handsken för den som uppskattar stora men ändå ändamålsseparerade sällskapsytor och matlagning!”

 Foto: Bostad&Co/Hemnet

5. Alslöv, Eldsberga, Halmstad – 1 875 000 kronor

Från Hemnet: ”På lantligt läge med oslagbar utsikt över det öppna åkerlandskapet finner ni detta omsorgsfullt renoverade hus med två större ekonomibyggnader.”

 Foto: Bjurfors/Hemnet