Laddar

Klicktoppen: Halmstads hetaste bostäder just nu

Se de hetaste bostäderna i Halmstad på Hemnet just nu – Allt från påkostad villa nära naturen till kedjehus i Gustavsfält.

delningar

1. Gråbergsvägen 30, Steninge, Halmstad – 4 500 000 kronor

Från Hemnet: Drömmer ni om ett lugnt avkopplande boende nära naturen och med en storslagen havsutsikt? Med ett högt och lummigt läge i pittoreska Steninge välkomnar vi er till Gråbergsvägen 30 där en mycket välunderhållen och påkostad villa nu väntar på nya ägare.

  Foto: Hemnet/Mäklarhuset

 

2. Strandgårdsvägen 7, Fyllebro, Halmstad – 2 800 000 kronor

Från Hemnet: Högst gedigen och välbyggd tegelvilla med ett idylliskt naturnära läge med utsikt över Fylleån. Invändigt väntar tidstypisk 50-talscharm med vackra stavparkettgolv i fiskbensmönster, murad öppen spis, skafferi mm. Detta skapar en magisk kontrast till det renoverade köket som verkligen är en dröm!

 

Foto:Hemnet/Mäklarhuset

 

3. Bergsgatan 19A, Centrum, Halmstad – 2 950 000 kronor

Från Hemnet: Villakänsla mitt i city! Vill ni bo intill undersköna Galgberget med härlig natur och utmärkta vandringsleder, men trots det endast en kort promenad från Halmstads mest centrala delar.

 

Foto: Hemnet/ MOHV

4. Tisdagsgränd 1, Gustavsfält, Halmstad – 1 895 000 kr

Från Hemnet: Nu finns möjlighet att förvärva detta välskötta kedjehus med tomträtt på populära Gustavsfält.

  Foto: Hemnet/ Bjurfors.

 

5. Norregårdsgatan 22, Åled, Halmstad – 1 375 000 kr

Från Hemnet: I populära Åled finns nu Norregårdsvägen 22 till salu. Ett enplanshus beläget på återvändsgata vilket mäter cirka 92 kvm + bra biytor i garage med förrådsyta.

 

Foto: Hemnet/ Mäklarhuset.