Laddar

KLICKTOPPEN: Dessa hus är hetast i Halmstad

De är veckans mest klickade hus.

delningar

Petersburgsgatan 22, Centralt, Halmstad – 5 950 000 kronor

Från Hemnet: Ett underbart boende i en 1920-talsvilla som renoverats 2010 – 2017 med en underbar finess och stil! Allt med en otrolig smakfullhet och med ett materialval utöver det vanliga! Här bor du mitt i händelsernas centrum i en miljö med boningshus samt gårdshus som fullkomligt andas livskvalitet.

 

Foto: Stålheden & Co fastighetsbyrå. / Hemnet.

 

Gullbrannavägen 5, Eldsberga, Halmstad – 1 950 000 kronor

Från Hemnet: Här finns den stora villan med rustika detaljer såsom flertalet dubbla spegeldörrar, kakelugnar och ett entréplan med högt i tak.

 

Foto: SkandiaMäklarna / Hemnet

 

Tussilagovägen 11, Holm, Halmstad – 3 995 000 kronor

Från Hemnet: I natursköna och barnvänliga Holm har vi nu möjlighet att erbjuda en mycket trivsam familjevilla om ca 150 kvm.Huset är högt beläget på lugn gata med utsikt över Vapnödalen. På den insynskyddade tomten finns utöver uterum och altan även ett större garage med intilliggande förråd.

Invändigt väntar en välplanerad och spännande boendemiljö med genomgående hög standard och smakfulla materialval. Här återfinns bland annat ett exklusivt Tibrokök, 2 fräscha badrum, uppskattad groventré med tvättstuga samt 4 sovrum. Extra fördel är att ett av sovrummen är avskilt beläget med eget badrum, garderob, walk-in closet mm. Holm är lugnt beläget och anses av många barnfamiljer vara ett av de bästa områdena i Halmstad. Närheten till skola, dagis och Halmstads stadskärna är bara några av mervärdena. Letar du efter en riktigt smakfull villa på lugn adress så har du nu chansen att spana in Tussilagovägen 11.

 

Foto: Mäklarhuset / Hemnet.

 

Gaggegatan 20C, Rotorp, Halmstad – 2 995 000 kronor

Från Hemnet: Det ges nu en ypperlig chans att bli stolt ägare till ett tilltalande, välskött och bekymmersfritt boende på populära Rotorp och Gaggegatan. Ett mycket omtyckt och barnvänligt område med promenadavstånd till det allra mesta. Huset bjuder på en mycket trevlig planlösning som verkligen andas rymd och ger även möjlighet för dig som vill anpassa den efter just dina behov. Genomgående vid en rundvandring i huset får man en känsla av hemtrevlighet och man slås av hur välskött allting är. Genom åren har huset kontinuerligt underhållits och förbättrats och det märks verkligen att nuvarande ägare har förvaltat denna skatt på ett ypperligt sätt. Dessutom har det endast förbrukats ca 10800 kWh vilket vittnar om hur energieffektivt detta hus är. Letar du således efter något inflyttningsklart, något som man bara kan fokusera på att bo i utan en massa huvudvärk så är nog Gaggegatan 20C precis det du letar efter.

 

Foto: Fastighetsbyrån / Hemnet.

 

Margaretagatan 43, Centrum / Öster, Halmstad – 2 975 000 kronor

Från Hemnet: Mellan Högskolan och City finner vi Margaretagatan 43 – Här bor man bara inte, här lever man fullt ut. Gediget och hemtrevligt tvåplanshus som är lätt att förälska sig i! På 135 kvadratmeter erbjuds här ett vackert 30-tals boende med 5-6 rum samt tonårsrum/gästrum med separat ingång i källarplanet. Trädgården kantas av stenbelagda gångar, perenna växter, fruktträd och flertalet uteplatser. Det stora garaget är också bra mervärden.

Centrum/Högskolan är ett snabbväxande område och mycket trivsam del av Halmstad. Här får barnen nära till sina lekkamrater, det nybyggda aktivitetsområdet och förskola. Resecentrum, dagligvaruservice och sköna bad nås med en kort promenad eller med cykel.

 

Foto: Svensk Fastighetsförmedling / Hemnet.

Relaterade artiklar