Laddar

KLICKTOPPEN: De hetaste husen i Halmstad

Här är veckans mest klickade hus.

delningar

Finsbovägen 4, Sennan, Halmstad – 1 550 000 kronor

Från Hemnet: Stort hus med härliga ytor och en stor parkliknande trädgård i soligt söderläge. Öppen planlösning med central kamin och utsikt från högt läge över den stora härliga uteplatsen. Avstyckningsbar tomt. BESIKTIGAT.

 

Foto: MOHV / Hemnet.

 

Betesstigen 2, Albinsro, Halmstad – 5 400 000 kronor

Från Hemnet: Belägen i populära Albinsro finner ni denna välplanerade och moderna villa. Villan har genomgående påkostade materialval och synnerligen genomtänkta lösningar. Bland annat skapar den härligt öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum perfekta umgängesytor för familj och vänner att idka social samvaro i. För att inte tala om det nästan oslagbara läget med bara minuters cykelavstånd från affärscentra, strand, natur, golfbanor och skola. Kort och gott, en villa ni inte får missa! Varmt välkomna på visning!

 

Foto: Bjurfors / Hemnet.

 

Ekvägen 7, Söndrum, Halmstad – 5 900 000 kronor

Från Hemnet: På Ekvägen 7 väntar en gedigen och spännande villa om ca 225 kvm fördelat på 1,5-plan samt ett stort dubbelgarage och förråd i sutterängplan under huset. Maffigt intryck! Villan är byggd 2003 med bland annat: murad stomme i lättklinkerblock (35 cm Ergoterm i ytterväggar), gjutet betongbjälklag, KNX-elsystem och bergvärme via vattenburet golvvärmesystem (villa, uterum, garage och förråd). Påkostade materialval invändigt i form av stavparkettgolv, braskamin, kök med massiva luckor och bänkskiva i granit, samt hela tre kaklade badrum! Villan är högt belägen och har en vacker trädgård med stensatt uteplats samt en vidsträckt utsikt från övre plan. Uteplats och trädgård ligger i ett soligt söderläge med sol från morgon till kväll. Ett extra plus är det stora inglasade uterummet som förlänger säsongerna och bjuder på ljusterapi.

 

Foto: Märklarhuset / Hemnet.

 

Torsdagsgränd 5, Gustavsfält, Halmstad – 2 195 000 kronor

Från Hemnet: Sugen på att flytta in i ett välplanerat och bekymmersfritt 1-plansboende på en av de populära gränderna på Gustavsfält? I så fall kan du nu skatta dig lycklig då Torsdagsgränd 5 väntar på dig som ny ägare av denna skönhet. Utvändigt är det mycket lättskött och man bjuds på en trevlig trädgårdssida med bra insynsskydd och bästa solläget. Invändigt är det genomgående väldigt fräscht och smakfullt där man de senaste åren bytt fönster samt gjort om både kök och badrum i stilfulla och trevliga materialval. Huset bjuder också på ett nyare tak från 2010, en värmande braskamin och ett stort uterum med tillhörande trädäck. Möjlighet att anpassa planlösningen efter just dina behov gör det hela knappast sämre. Kort och gott ett mysigt och välhållet 1-planshus som det är svårt att inte tycka riktigt mycket om.

 

Foto: Fastighetsbyrån / Hemnet.

 

Svanen 103, Östra Stranden, Halmstad – 2 895 000 kronor

Från Hemnet: Ja, vad ska man säga, wow är nog det bästa uttrycket för att beskriva känslan efter ett besök av Svanen 103. Här erbjuds just nu kanske något av det bästa du har sett i stugväg. Fräsch exteriör med trevlig stensatt uteplats med markis, vit liggande träpanel och bandtäckt plåttak. Invändigt helt klockrent planerat med stilrena och smakfulla materialval och lösningar som det är svårt att inte totalt förälska sig i. Det schackrutemönstrade klinkergolvet med den vattenburna golvvärmen, det läckra köket med de högblanka luckorna och granitbänkskivan samt det fantastiska badrummet som ger en riktigt lyxig feeling, för att bara nämna några guldkorn.

 

Foto: Fastighetsbyrån / Hemnet.