Laddar

Klassikerbandet kommer till Halmstad

Sångaren Nicke Borg menar att bandet släppt ett nytt vildsint album. Ett album som kommer att spelas på Halmstad Live 2019. - Foto: Wikimedia Commons

Åker på turné för att fira sina 30 år tillsammans.

delningar

Backyard Babies heter rock'n'roll-bandet från Nässjö som producerat musik sedan 30 år tillbaka i tiden. Bandet som består av Nicke, Peder, Dregen och Johan, har under alla åren spelat ihop och bestämde sig vid starten att lämna hemorten för Stockholm. Det för att satsa fullt ut på musiken. I det stora hela kanske det var rätt beslut, inte minst sett till att de fått turnera tillsammans med Guns N Roses.

För att fira sitt jubileum åker de nu ut på turné, där både svenska och finska städer får äran att få sjunga dansa med till låtarna. En av städerna är Halmstad. Den 5 april kommer Backyard Babies till Halmstad Live, då med ett helt nytt album, "Sliver & Gold".

– Denna gång samlades bandet under en kortare period och skrev det mest intensiva och vildsinta albumet hittills med klockrena texter och ikoniska riff, säger Nicke Borg, sångare i Backyard Babies, i en kommentar.

Relaterade artiklar