Laddar

KLART: Succékedja öppnar i Halmstad

Den populära frisörsalongen Blanc Geraci-Lundberg i Växjö växer – och öppnar i Halmstad.

delningar

För cirka ett år sedan öppnade frisörsalongen Blanc Geraci-Lundberg BländapassagenVäxjö. Nu står det klart att företaget expanderar och öppnar en salong på Brogatan i Halmstad till höst.

– Det känns jättebra. Vi har haft planer på att expandera, men att det föll på Halmstad var faktiskt en ren slump, säger delägaren Fiorella Geraci till 24Halmstad.se.

Hur menar du? – Jag hade en visning i Halmstad, tillsammans med Revlon, och då berättade en av gästerna att hon skulle flytta utomlands och sa på skämt att hon skulle sälja sin salong till oss. Vi var intresserade. Sedan ringde hon upp och frågade igen, och på den vägen är det.

Bakom företaget står duon Alexandra Lundberg och Fiorella Geraci, där den sistnämnde bland annat varit nominerad till årets frisör och har vunnit Style Masters Contest. Sju personer kommer att anställas i Halmstad, och öppningen väntas ske den 11 september.

– Vi har redan anställt sex tjejer som kommer att jobba på salongen. Sedan får vi se om vi behöver utöka, säger Fiorella.

Anledningen till att ni har gjort succé i Växjö? – Det är nog den totala upplevelsen som vi erbjuder. Vi vill alltid att kunderna ska känna sig avslappnade och få en upplevelse hos oss. Dessutom lägger vi ned mycket tid och pengar på att jobba med vår personal och utbilda dem. De ska hela tiden utmana sig själva, och vi arbetar väldigt tight med Revlon för att tjejerna sa hitta sin nisch och vidareutvecklas. Vi ska vara bäst.

Vad kan du berätta om salongen i Halmstad? – Det är en lokal som passar oss väldigt bra. Den är inte för stor, och inte för liten. Det kommer att finnas en barberardel för herrar och sedan fem platser för damfrisering, säger Fiorella Geraci.

– Vi bygger en salong för människor som inte nöjer sig med bra. Vi ser fram emot att få välkomna nya som befintliga kunder, säger delägaren Alexandra Lundberg.

Även om öppningen är satt till den 11 september, så blir det smygpremiär redan den 9 september.

– Vi kommer ha en storslagen invigning i toppklass och massa happenings hela första veckan, säger Fiorella Geraci.