KLART: Dusan Djuric återvänder till HBK

Dusan Djuric. - Foto: Wilhelm Nilsson

Efter flera veckors träning i Bollklubben, har nu stjärnan bestämt sig för att vända hemåt.

2 personer har reagerat på denna nyheten

delningar

Under de senaste veckorna har den Halmstads BK-fostrade Dusan Djuric, 34, tränat med klubben. När 24Halmstad träffade Djuric den 12 februari berättade han att HBK var hans prioritet.

– Naturligtvis är det jätteskönt att vara här. Det är här jag vill vara. Egentligen skulle det ha hänt för längesen, men som sagt nu är jag här. Det är ömsesidigt från mig och klubben att jag är här och tränar, berättade han då.

Nu har hans önskan gått i uppfyllelse. Klockan 16.30 på tisdagseftermiddagen presenterade Halmstads BK Dusan Djuric som sitt nyförvärv. Mittfältaren har skrivit på ett kontrakt som sträcker sig över 2019.

– Det känns väldigt, väldigt bra. Det var här allting började. Så det var ett tag sen jag var såhär glad, säger Dusan Djuric till HBK.se.

Dusans återvändo innebär också att han blir en av tre som återfanns i det HBK som tog "stora silvret" i allsvenskan 2004. Därför hoppas han nu på att få bidra med sin erfarenhet till de yngre spelarna i laget, men också föra upp klubben till finrummet igen.

– Det är mitt mål att hjälpa andra utanför plan och på plan och göra det jag kan. Att göra vad som krävs för att HBK ska hamna i Allsvenskan igen, för det är där HBK ska vara, fortsätter han till HBK.se.

Dusan Djuric anländer till Halmstads BK som kontraktslös. 34-åringen tillhörde senast seriekonkurrenten Gais.

Har du ett nyhetstips? Tipsa redaktionen genom att klicka här.

delningar

Nyhetsbrev

Prenumerera på Sveriges snabbaste och mest ultralokala nyhetsbrev. Här får du nyheter om stora som små händelser.
Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag 24 Sveriges data- och cookiepolicy.

Relaterade artiklar