Laddar

Kärleksveckans succé: ”Över förväntan”

Så många tog chansen att gifta sig.

delningar

Under förra veckan firade Halmstad att kommunen blir 100 000 invånare. Detta skedde på Alla hjärtans dag, men även resten av veckan skulle präglas av kärlek och glädje, det var i alla fall tanken med den kärleksvecka som Halmstad city satsade på.

– Jag tycker det gick över förväntan, och det var en väldigt bra stämning. Både bland besökarna och verksamheter, säger projektledaren Rebecka Wik till 24Halmstad.

– Jag önskar att varje vecka var som kärleksveckan. Det är en klyscha men sant, säger Wik.

Vad var det bästa med veckan? – Att alla anammade känslan, och att många hakade på, både bland verksamheter och folk. Konserten fick jättebra respons och det var kanske den som blev den stora höjdpunkten. Men det var något väldigt speciellt med hela den dagen.

Vad har ni fått för feedback? – Väldigt positiv feedback. Det var många besökare som uttryckte sig lite som jag gjorde tidigare, att såhär skulle det alltid vara.

En av de saker man kunde göra under kärleksveckan var att gifta sig i rådhuset. Rebecka Wik berättar att det till slut blev hela 13 par som tog den chansen.

Nästa större evenemang från Halmstad City lär förmodligen komma i samband med påsk.

– Där har vi aktiviteter varje år, där vi förhoppningsvis kan utveckla och överträffa oss själva, säger Rebecka Wik.

Fast allra närmast lägger man sina krafter på det stråkutvecklingsprojekt som 24Halmstad skrivit om tidigare. I nuläget håller man på med en enkät för att se vad invånarna i Halmstad vill ha i stort och vilka behov som finns.