Jasmine, 24, startar nattklubb i Halmstad

Jasmine Andersson startar Club Xtra. - Foto: Wilhelm Nilsson

24-åringen har åtta års erfarenhet inom branschen – nu startar hon Club Xtra.

delningar

Halmstads nattlivsutbud har legat på dekis ett tag, inte minst sedan Mårtenson nattklubb lade ner sin verksamhet i höstas. Men nu ser Jasmine Andersson, 24, till att det blir röj i stan igen.

Halmstadbon har nämligen tagit över den källarlokal, som kallas just "Källaren", och huserar under TNT Rockbar på Klammerdammsgatan. Där ska hon nu inhysa klubben Club Xtra, detta sedan törsten av sång och dans varit stor Jasmine hos Halmstadbon under de senaste månaderna.

– Det är många yngre som hört av sig och undrat ifall vi inte kan göra något i stan. Framförallt har en klubb med schlagermusik efterfrågats bland killar och tjejer. Nu när det inte finns så mycket annat och gå till ser jag det som en självklarhet till att öppna Club Xtra. Det ska bli jäkligt roligt, säger Jasmine Andersson.

24-åringen har trots sin ringa ålder en gedigen erfarenhet inom nattklubbsbranschen. Sedan hon var 16 år har hon varit verksam på diverse uteställen i Halmstad men också fått erfarenhet utomlands.

– Jag arbetade och studerade i Australien under ett år. Där var jag involverad i nattlivet och har fått med mig lite influenser som jag kan använda mig av här i lokalen, berättar hon.

För den som tidigare besökt lokalen, på den tiden då den hette The Corner, kommer att känna igen sig delvis. Endast baren återfinns på samma plats som förr, men dansgolvet är nytt, liksom en loungedel. Och än är det inte många dagar kvar innan partyprissarna kan få ta del av lokalen.

– Vi öppnar här redan den 26 januari, då DJ Alenco står för musiken. Temat blir då blandad musik, men temat kommer att vara olika för varje gång, exempelvis schlager eller hip hop. Musikutbudet kommer bli brett och kommer att passa alla, säger Jasmine Andersson.

Nattklubbschefen berättar också att Club Xtra inte enbart kommer att fyllas med discjockeys. Även artister kommer att fylla lokalen längre fram. Men ännu finns inget schema spikat för vilka artister som kommer att komma till den nya nattklubben.

Club Xtra kommer att hålla öppet varje lördag fram till sommaren, då därefter det även blir klubb på fredagar. Åldersgränsen kommer att vara från 18 år.

Har du ett nyhetstips? Tipsa redaktionen genom att klicka här.

delningar

Nyhetsbrev

Prenumerera på Sveriges snabbaste och mest ultralokala nyhetsbrev. Här får du nyheter om stora som små händelser.
Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag 24 Sveriges data- och cookiepolicy.

Relaterade artiklar