Jasmine, 24: "Behövs uteställen för 18-åringar"

Jasmine Andersson har startat klubben Club Xtra. - Foto: Wilhelm Nilsson

Halmstadbon bestämde sig för att starta nattklubb – så har det gått.

delningar

Två månader har gått sedan 24-åringen Jasmine Andersson tog över den mytomspunna källarlokalen på Klammerdammsgatan. Hennes målsättning var att snabbt etablera en ny arena för utelivet i Halmstad, där även 18-åringar skulle få plats.

– Halmstads uteliv saknade tillräckligt med bra alternativ att välja mellan. Inte minst för de på gymnasiet runt 18-årsåldern. Därför kände jag att det var dags att ta tag i saken och startade då Club Xtra, berättar nattklubbsägaren Jasmine Andersson.

Efter en summering av de två månader som gått sedan Club Xtra fick discokulan att snurra, går det att konstatera att alternativen varit få bland Halmstadborna. Redan under premiären köade hundratals för att komma in, där många av dem fick vända i dörren. Det var lapp på luckan. Därefter har det spunnit på.

– Vi har haft fullt nästan varje helg. Intresset för Club Xtra är stort och det är kul såklart, säger Jasmine Andersson.

Även om de partysugna vallfärdar till nattklubben, menar Jasmine att det "inte går att rulla tummarna". Nu finns redan flera planer klara för hur klubben ska bli än bättre. Nyheter som kommer dyka upp efterhand.

– I helgen startar vi något som vi kallar "Flow". Ett klubbkoncept som innehåller RnB/Hiphop, dancehall och svensk hiphop. Sedan laddar vi för nästa koncept som gör premiär nästa helg. Då kör vi "Pankhelg", som är precis som det låter – helgen innan löning. Då kör vi priser som rabatteras till ett bra pris, förklarar entreprenören och fortsätter:

– Längre fram har vi också en hel del överraskningar som väntar. Vad det blir kan jag inte berätta nu, men det kommer tas emot väldigt bra hoppas jag.

Har du ett nyhetstips? Tipsa redaktionen genom att klicka här.

delningar

Nyhetsbrev

Prenumerera på Sveriges snabbaste och mest ultralokala nyhetsbrev. Här får du nyheter om stora som små händelser.
Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag 24 Sveriges data- och cookiepolicy.

Relaterade artiklar