Igenkända ansikten huserar på café i Tylösand

Therese Vallestad och Johanna Norström. Saknas på bilden gör My Djurberg. Foto: Wilhelm Nilsson

Har gått in i ett samarbete med verksamheten.

delningar

Det är fjärde sommaren som Strandburken håller igång i Tylösand. Therese Vallestad som är ägarinna, har gått på föräldraledighet. Nu har hon fått hjälp av Johanna Norström och My Djurberg, som driver Söderfamiljen och Tillsammans. Tjejduon har alltså ett samarbete i år på "Burken", som Johanna kallar den.

– Det är naturligtivs jätteroligt att få hålla i trådarna även här på Strandburken. Jag och My bidrar med våra idéer här – på bästa möjliga vis, säger Johanna Norström.

Therese njuter av att kunna vara föräldraledig, samtidigt som hennes verksamhet håller igång.

– Lösningen som jag och tjejerna har kommit fram till är guldvärd, och det är kul att vi kunnat skapat denna miljö berättar Therese.

Genom samarbetet på "Burken", har också nyheterna tillkommit. Caféet, som nu är mer en restaurang, har uppgraderats, både sett till inredning och förtäring som nu har en karibisk touch. Minigolfen är målade i färgglada färger och ger ett positivt intryck av området.

– Det är sig likt, fast med en extra touch. Inredningen är ny här, samtidigt som vi fått in fler välkomponerade maträtter och drinkar. Nu kan man få en kanna vit sangria hos oss och massor av goda drinkar, avslutar Therese glatt.

Har du ett nyhetstips? Tipsa redaktionen genom att klicka här.

delningar

Nyhetsbrev

Prenumerera på Sveriges snabbaste och mest ultralokala nyhetsbrev. Här får du nyheter om stora som små händelser.
Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag 24 Sveriges data- och cookiepolicy.

Relaterade artiklar