Laddar

Hugos felköp blev en viral succé: ”Hysteriskt roligt”

Hugo Thorén beställde nya underkläder – men det blev inte riktigt som han hade tänkt sig.

delningar

20-årige Hugo Thorén trodde att han hade beställt Calvin Klein-kalsonger från shoppingtjänsten Wish. Men när hans syster ögnade igenom beställningen, någon vecka innan paketet kom, upptäckte hon misstaget – som blivit en viral succé.

– Jag och två tjejkompisar hade vinkväll i augusti och bestämde oss för att shoppa på Wish. Så tänkte att jag skulle kolla om det fanns några märkessaker och när jag hittade kalsongerna såg allt bra ut på bilden så jag tänkte ”fan vad kul” och så beställde jag, säger Hugo till Nyheter24.

 Foto: Privat

Det stod inte Calvin Klein på kalsongerna. I stället stod det Cailin Kanel. Hugos kompis Annelie Engström, som älskar märket, tyckte att det var så roligt att hon publicerade ett videoklipp på Facebook som fick stor spridning.

– Jag tyckte det var hysteriskt roligt, jag skrattade i typ 20 minuter och tycker fortfarande det är jätteroligt. Jag tänkte att någon annan kanske skulle tycka att det var roligt och det var många som kommenterade och skrev att de tyckte det, säger Annelie till sajten.