Hotel Tylösand tar sig in på ny White Guide-lista

White Guide listar Hotel Tylösand som ett av de 100 bästa hotellen i Sverige. Foto: Hotel Tylösand

White Guide listar de 100 bästa.

delningar

Nordens ledande guidesystem, White Guide, har sedan 2005 listat Sveriges bästa restauranger. 2013 utökade guidesystemet även med en lista för caféer. Men nu har White Guide återigen förnyat sig och tagit in listan "Hotel + bar", där de rankar landets bästa hotell och barer. Och naturligtvis återfinns ett av Halmstads landmärken med på listan – Hotel Tylösand.

White Guide rankar Per Gessles och Björn Nordstrands hotell till en "mycket god nivå", och hyllar hotellet för sin "prägling av konst" och innehav av "stram stilfull nordisk design". Dessutom ges också lovord över bland annat den "magiska havsutsikten", generösa frukostbuffén" och "vänlig och glad personal". Hotel Tylösands vd, Elisabeth Haglund, ryser över att Tylösand nu är ett av de 100 hotell som tar sig in på den nya listan.

– Det är naturligtvis jätteroligt! Att vi nu hamnar i en bra hotellguide, är en bekräftelse på att vi gör rätt saker. Vi har en fantastisk personal med ett otroligt engagemang. Givetvis är de alla en väldigt stor del av det här, säger vd:n.

För de som känner Hotel Tylösand, är det inte det hotell som nu lutar sig tillbaka och slår sig till ro. För visst ska ni bli ännu bättre?

– Precis som du säger så är det så, det här triggar oss till att bli ännu bättre. Vi vill hela tiden utvecklas och gå framåt.

På frågan i vilken riktning Hotel Tylösand nu styr skutan i sin framtida utveckling svarar Elisabeth Haglund "att det alltid finns lite tankar i huvudet". I dagsläget finns ännu inga konkreta planer, men de kan bli förverkligade längre fram i tiden efter diskussioner med styrelse och ägare.

Innan några framtidsplaner tar vid ska först jul- och nyårsfirande överstökas. Nu i detta pågår Tylösands Duo Jul 2.0 med ett klassiskt julbord. Den 16 december stänger hotellet för uppladdning inför nyårshelgen, och därefter kan det nya året sparkas igång för nya kreativa tankar – både hos hotellentreprenörerna och gästerna.

– Efter nyår tar vi ny tag. Det blir en del konferenser och en hel del spagäster. Många vill andas ut efter helgerna hos oss. Därefter börjar vi blicka mot våren och sommaren igen, avslutar Haglund.

Har du ett nyhetstips? Tipsa redaktionen genom att klicka här.

delningar

Nyhetsbrev

Prenumerera på Sveriges snabbaste och mest ultralokala nyhetsbrev. Här får du nyheter om stora som små händelser.
Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag 24 Sveriges data- och cookiepolicy.

Relaterade artiklar