Laddar

Hon får Halmstadborna att slappna av

Kajsa Wiberg - Foto: Wilhelm Nilsson

Arrangerar avslappningskurser i sommar.

1 person har reagerat på denna nyheten

delningar

Har du någonsin drömt om att få veta mer om mindfulness och qigong, eller kanske till och med prova på det? Nu har du chansen! Kajsa Wiberg driver Facebookgruppen "Mindfulness och qigong med Kajsa", där hon uppmanar Halmstadborna att ta sig till Västra stranden varje söndagmorgon, där mindfulness- och qigongpass hålls.

Det första passet hölls i söndags. Då kom endast två utövare till stranden, även om Kajsa menar att hon varit flitig med sin marknadsföring på Facebook.

– Nio pass till kommer att hållas i sommar, så jag jobbar på att fler ska dyka upp här framöver, säger Kajsa Wiberg.

Skulle väderförhållandet vara för dåligt för att vistas utomhus – flyttar passen in på Fitness 24seven. I samma lokaler som Kajsa till vardags huserar i.

– Jag jobbar som gruppträningsinstruktör, och vill därför få folk till att hitta nya intressen, då främst mindfulness och qigong – två saker som ligger mig själv varmt om hjärtat, förklarar hon.

När Kajsa Wiberg inte jobbar, spenderar hon ett flertal timmar i skolbänken. Idrottspsykologi är ämnet, och det studerar hon på Högskolan i Halmstad. Därför finns det all anledning till att även få tips om idrottspsykologi, när Kajsa håller låda i sommar.

Relaterade artiklar