I samarbete med annonsör

Hitta ert drömkök med hjälp av experterna på Lokstallarna

På JKE Design Lokstallarna i Halmstad har personalen lång erfarenhet av skräddarsydda och moderna kökslösningar.

delningar

Ett nytt år är här och för många betyder det tid för förändring och renovering. På JKE Design Lokstallarna i Halmstad är man experter på moderna kökslösningar och kunden möts av erfarna säljare med mångårig erfarenhet från branschen.

– Vi har tillsammans jobbat med kök över 30 år under andra varumärken och vet vad vi kan göra för kunden. Vi finns där och vägleder genom hela processen, både genom de stora besluten men också med konsultation gällande det byggtekniska med våra snickare. Från idé till färdigt resultat helt enkelt, säger Jonna Johansson, Store Manager på JKE Design Lokstallarna.

År 2019 är det fortsatt den personliga stilen som är viktig för kunden. Trenden visar att vi inte är så slätstrukna, vita eller gråa i det genomgående färgvalet och att man gärna mixar material och blandar in trämaterial och nyheten Linoleum som ger en varm känsla.

För personalen på JKE Design Lokstallarna gäller det att att varje kundmöte blir personligt.

– Man måste vara lyhörd för kundens önskemål och läsa av. Det gäller att varje möte är personligt och att man som säljare inte låser sig vid någon speciell stil eller trend. Köket ska ändå sitta i minst 20 år och spegla kundens behov, säger Jonna Johansson.

För att möta kundens önskemål och visioner jobbar man bland annat med skisser i form av fotorealistiska bilder och erbjuder kunden hjälp med inredning. Med hjälp av bilderna får man en tydlig bild av vad kunden önskar av den färdiga produkten.

Som pricken över i:et kan JKE Design konstatera att man är den enda köksbutiken i Sverige som visar alla Boras modeller med downdraft, marknadens bästa bänkfläkt med prisbelönt design som öppnar upp för nya möjligheter i köket.

Vad är det roligaste med ditt jobb?

– Det är att man får möta så många olika typer av människor och sätta sig in i deras liv. Mötena är viktigt för alla kunder, för det är där man börjar bygga tillsammans. När man känner att man förstår och kan förmedla det kunden önskar och att den känner trygghet och förtroende. Om man går i tankar på ett nytt kök, hur ska man gå till väga? – Kom ner till utställningen och prata och få vägledning så visar vi upp vårt sortiment. Det absolut bästa är att ta hjälp så tidigt som möjligt för då kan vi vara med från början.

Har du ett nyhetstips? Tipsa redaktionen genom att klicka här.

delningar

Nyhetsbrev

Prenumerera på Sveriges snabbaste och mest ultralokala nyhetsbrev. Här får du nyheter om stora som små händelser.
Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag 24 Sveriges data- och cookiepolicy.

Relaterade artiklar