Laddar

HBK–tränaren om den inställda premiären: ”Får vänta till nästa vecka”

HBK betalar tillbaka pengarna till supportrarna som köpt biljetter.

delningar

Under onsdagen kom beskedet att helgens premiär i Superettan mellan HBK och Helsingborgs IF ställs in, och spelas vid ett annat tillfälle. Under torsdagen tränade HBK som vanligt. 24Halmstad var på plats och tog ett snack med tränaren Igor Krulj om det uppkomna läget.

– Det är som det är. Hur det känns spelar inte så stor roll. Förutsättningarna är som de är och vi fokuserar på en bra träningsvecka, säger Igor Krulj och fortsätter:

– Vi får se om vi lyckas knyta till oss någon träningsmatch. Annars blir det någon form av internmatch till helgen. Vi vill fortfarande spela match som vi har förberett oss för. Nu blir det ingen premiär i helgen, men förutsättningarna är som de är, och nu får vi vänta till nästa vecka.

 

Foto: Mattias Olsson.

Om vi tar det rent spelmässiga. Vad tycker du att ni utvecklat mest under försäsongen? – Jag tycker vi har utvecklat allting. Vissa saker har vi fått svar på hur vi ska hantera i framtiden, samtidigt så har det funnits vissa moment som har varit bra.

Nyförvärven ser ut att ha kommit in bra och bidrar på planen? – Jag tycker samtliga fem nyförvärv har förstärkt oss, både på och utanför planen.

I samband med att premiären nu ställs in. Så meddelar HBK att klubben kommer att betala tillbaka biljetterna till de supportrar som inte kan använda dem.

” Vi på HBK tycker att det är självklart att betala tillbaka de biljetter som ni supporters inte kan utnyttja”, skriver klubben på sin hemsida, där man också har information om hur supportrarna som vill ha pengarna tillbaka ska gå tillväga.

Man kan dock välja att behålla sin biljett till när mötet väl blir av.

”Entrébiljett gäller när matchen kommer att spelas, den behöver då inte bytas. Nytt datum kommer meddelas så fort det är fastställt ”, skriver HBK på hemsidan.

Relaterade artiklar