Här finns Halmstads hetaste takvåning

Exklusiva bostaden med utsikt över vattnet är nu till salu.

2 personer har reagerat på denna nyheten

delningar

Går du i flyttankar? Då kan Halmstads mest klickade bostadsrätt på Hemnet bli din. Mäklarfirman Mäklarhuset beskriver bostaden som en "magnifik takvåning byggd 2017 i en vacker fastighet från förra sekelskiftets början", som återfinns på adressen Kungsgatan 3 i Östra förstaden.

Här möts du av "116 kvadratmeter perfektion" fördelade över tre rum och kök. Lägenheten präglas av ett betonggolv som är ett slående inslag genom hela lägenheten, enhetlig inredning i kök och badrum med bland annat högkvalitativa vitvaror från NEFF och designad toalettstol samt en hög takhöjd samt synliga takbjälkar.

Dessutom ger bostaden rymligt med både ljus och utsikt eftersom den innehar både takfönster och takkupor. Med ett läge på femte våningen får en även en utsikt utöver Nissan och havet från takterassen.

"Mina damer och herrar, detta är en sällsynt möjlighet att förvärva en av Halmstads mest spännande bostadsrätter med ren och skär njutning från början till slut. Under våra 12 år som mäklare har vi aldrig tidigare sett något liknande!", skriver Mäklarhuset.

För ett läge mitt i stan, och en exklusivt inredd lägenhet med utsikt över vattnet, ger det köparen möjlighet att köpa bostaden för utgångspriset på 5 miljoner kronor.

Har du ett nyhetstips? Tipsa redaktionen genom att klicka här.

delningar

Nyhetsbrev

Prenumerera på Sveriges snabbaste och mest ultralokala nyhetsbrev. Här får du nyheter om stora som små händelser.
Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag 24 Sveriges data- och cookiepolicy.

Relaterade artiklar