Laddar

Här är Hallarnas senaste tillskott

Shoppingcentret erbjuder en unik lösning för sina kunder.

delningar

Hallarna har fått ett tillskott. I veckan öppnade shoppingcenter sin infodisk, där besökaren kan få vägledning till närmsta bankomat eller ställa allmänna frågor. Men kanske det mest uppseendeväckande som disken erbjuder, är att varor som beställts på internet, kan provas i anslutning till disken.

Intill disken ligger nämligen Willys nya förbutik, där paket kan hämtas ut. Hen kan därefter ta två kliv bakåt, för att prova sin sprillans nya jacka. Skulle jackan inte passa, kan kunden skicka tillbaka den direkt.

– Det är en fantastisk tillgång! Kunden får tillgång till speglar, och kan även låsa om sig. Där ligger vi i framkant, säger Hallarnas centrumchef, Niklas Santesson.

Samtidigt växer Hallarna så det knakar. Om drygt en månad slår XXL upp sina portar, något som 24Halmstad tidigare skrivit om. Utanför butiken, ska även barnen få ett nytt utrymme.

– En ny lekplats kommer att presenteras i vecka 29. I samband med att den öppnar, kommer vi att arrangera någon form av jippo där, berättar Niklas Santesson.

Planeringen inför nästa år går på högvarv. Niklas Santesson berättar för 24Halmstad att flera etableringar kommer att ske under 2019.

– Vi har planer för mellan fem till sju nyöppningar under april månad. Men vilka det blir får ni veta längre fram, säger han.

Sedan tidigare står det också klart Pizza Hut, Kjell och Company, Flying Tiger och Hemmakväll slår upp sina portar i köpcentrat, och det redan i oktober i år. Öppningarna kommer ske i samband med att den nya entrén i den norra änden, står färdig.

Relaterade artiklar

Sponsrat inlägg

En digitaliserad kommun – en tryggare framtid

Halmstads stadsnät fortsätter arbetet med att digitalisera kommunen. Med smarta, tekniska lösningar kan flera framtidsutmaningar lösas för både privatpersoner och hela samhället.