Laddar

Här är evenemanget med männen i fokus

Initiativtagaren: "Första gången vi provar ett sådant initiativ"

delningar

I kväll (onsdag) mellan klockan 19–21 arrangerar butikerna i Drottning Kristina Passagen: Julklappskväll – för män. Meningen är att männen ska kunna hitta lämpliga presenter under kvällen.

– Det är ett initiativ för att servera männen lite tips om vad de kan köpa till kvinnorna, och att hålla servicenivån på en väldigt hög nivå, säger initiativtagaren Wenche Roth från Moods till 24Halmstad.

Hur kom du på idén? – Det var jag och en av tjejerna på Twilfit som började prata om att vi kunde göra någon aktivitet tillsammans i Kristina Passagen, eftersom vi har ett helt sortiment här. Både underkläder, damkläder, leksaker, inredning, och delikatessbutik, så vi har hela sortimentet som en kvinna kan tänkas önska sig till julklapp.

Vad kan de män som kommer hit räkna med? – Julstämning. Vi kommer att bjuda på glögg inne på Gastro Grön, vi kommer att ha pepparkakor. Men framförallt så kommer de att ha vårt fokus och service i form av julklappstips och fina presenter. Vi har tänkt ut presenter i olika prisklasser så att det finns både till mamman, dottern och frun.

Kommer det att vara olika specialerbjudanden under kvällen? – De olika butikerna kommer att ha olika erbjudanden. Butikerna bestämmer själva vilka erbjudanden de vill ha.

Har ni haft någon sådan här kväll innan? – Det är första gången vi gör ett sådant här initiativ i Kristina Passagen.

Vad har ni för förväntningar på kvällen? – Vi hoppas att det kommer så många så att det märks att vi har gått ut med den här reklamen. Sedan behöver det egentligen inte vara så många, det räcker med att vi får ta hand om de som kommer.