Hångelkungen: "De är mina bästa tips"

Genrebild. - Foto: Mostphotos

Halmstadprofilen från Jodel ger sina bästa hångeltips.

delningar

Hångelkungen har blivit en karaktär på nätforumet Jodel. Men finns han på riktigt? Vi har tagit reda på fakta och mött honom i verkligheten. Halmstadprofilen förklarar att det inte är han själv som skriver på forumet, utan hans vänner som tagit tag i saken och skrivit indirekt om honom. På frågan om hur han ser på att hans vänner använder honom "som person" på Jodel, rycker han på axlarna och svarar:

– Jag har blivit van och bryr mig inte. Det har mest blivit en rolig grej av det. Dessutom figurerar ju inte mitt riktiga namn där, vilket innebär att jag direkt inte blir uthängd.

Är pseudonymen "Hångelkungen" bara ett öknamn utan någon egentlig bakgrund? Hångelkungen menar att hans vänner började kalla honom för det efter nollningen, då han hade brutit mot sexualdriften vid upprepade tillfällen, inte minst på Halmstadkrogarnas dansgolv.

Om han själv får rannsaka sig själv, menar han på att han inte är någon hångelkung. Trots det får han ofta komplimanger, både av tjejer – men också av kompisar som sneglat på honom när han varit med tjejer.

– De brukar säga att jag kysser bra. Då ställer jag oftast motfrågan, "Hur menar du då?". De allra flesta menar att jag har ett lugnt tempo, har en bra hållning eller inbjuder på ett schysst sätt, säger han.

Hångelkungen har önskat om att få vara anonym.

Hångelkungens sex bästa hångeltips:

1. Se till att du är redo – Det kan låta konstigt, men ett hångel leder ingenstans ifall du är torr i svaljet eller är andfådd. Se till att ha druckit ordentligt med vatten innan. Ett tips är också att smörja dina läppar.

2. Var inbjudande – Inviten till ett hångel måste vara bra nog för att han eller hon ska bli övertygad. Frågan "Ska vi hångla?" eller att bara kasta sig över någon fungerar inte. Var dig själv, var avslappnad, titta hen i ögonen – och närma dig den andra mjukt och långsamt.

3. Första kyssen – Allt för många envisas med att stoppa in tungan i partners mun direkt. Gör om, gör rätt! Börja med den perfekta kyssen och låt tungan falla in när det känns naturligt.

4. Tungan – Den här punkten är egentligen viktigast på hela listan. Även här gör väldigt många fel. Många spänner tungan och försöker sträcka in den för långt. Det blir först och främst inte mysigt, samtidigt som det innebär att du anstränger dig mer, vilket leder till fler pauser. Gör mjuka och långsamma rörelser för bästa resultat.

5. Beröring – Tungan är inte allt. Beröring leder till det bästa hånglet. Smek hen över halsen samt bakom nacken och öronen.

6. Avslutet – Ett hångel får aldrig avslutas abrupt. Avslutet är liksom inviten, en början till något mer. Få hen till att vilja hångla med dig igen. Titta hen djupt in i ögonen, håll dennes händer och avsluta med en sista kyss.

Har du ett nyhetstips? Tipsa redaktionen genom att klicka här.

delningar

Nyhetsbrev

Prenumerera på Sveriges snabbaste och mest ultralokala nyhetsbrev. Här får du nyheter om stora som små händelser.
Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag 24 Sveriges data- och cookiepolicy.

Relaterade artiklar