Han ordnar fightgala i Halmstad: "Riktigt grymt"

"Det är speciellt Halmstadsborna jag ser fram emot", säger arrangören.

delningar

Den 27 juli i Halmstad arena är det dags för den stora kampsportsgalan Wolf Fight Promition 2. Arrangören David Jacobsson är själv från Halmstad och har tränat MMA på professionell nivå.

– Det är väl lite av en passion för mig. Anledningen till att vi arrangerar det är väl egentligen möjligheterna. Istället för att behöva åka utomlands så har man bättre möjligheter på hemmaplan, säger David till 24Halmstad.

Totalt är 14 matcher bokade. Och förväntningarna är skyhöga.

– Jag tror det kommer bli riktigt rikligt grymt. Väldigt höga förväntningar. Mycket bättre än vad jag hade först hoppats på. Vi var sex stycken egna från Halmstad förra gången. Då var det var riktigt bra tryck på läktaren, säger han.

Fighters från flera olika delar av världen deltar i eventet. Bland annat från Tyskland, Belgien och Danmark. Trots det ligger fokuset på Halmstads sex stycken lokala talanger. Däribland den lokala stjärnan Robert Nyström som möter Jose Kikkumbi från Belgien. Den legendariska thaiboxaren Samuel Bark kommer också att kliva in i MMA-buren.

– Vi har många fighters från Halmstad. Vi kan nog sikta på en del SM-guld. Robert som går huvudmatchen tävlar jättemycket. Det är speciellt Halmstadborna jag ser fram emot, säger han.

Hur har försäljningen gått?

– Vi säljer både vanliga biljetter och ringside biljetter nära buren. Ringside biljetterna tog slut igår. Det går snabbt. Jag tror det kommer att komma en ökning ju mer det kommer, avslutar han.

Publikinsläppet sker 27 juli vid fem och matcherna börjar vid sex. Tävlingarna kommer hålla på till 10-tiden.

Foto: Pressbild.

Foto: Pressbild.

Foto: Pressbild.

Foto: Pressbild.

Foto: Pressbild.

Har du ett nyhetstips? Tipsa redaktionen genom att klicka här.

delningar

Nyhetsbrev

Prenumerera på Sveriges snabbaste och mest ultralokala nyhetsbrev. Här får du nyheter om stora som små händelser.
Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag 24 Sveriges data- och cookiepolicy.

Relaterade artiklar