Laddar

Hammers studsade tillbaka – ”Viktigt för hela laget”

Tar emot serieledaren på fredag.

delningar

Efter 1-3 förlusten hemma mot HC Dalen lyckades Halmstad Hammers under onsdagen besegra Tyringe på bortaplan, med 2-0 efter mål av Carl Ernstig och Martin Pärna. Inte nog med det fick målvakten Adam Ohre hålla nollan för första gången i Hammerströjan. 24Halmstad fick en pratstund med en nöjd Hammerstränare i Fredrik ”Freddan” Johansson.

Skönt att studsa tillbaka med en vinst? – Det är alltid gött att vinna, och främst även sättet vi gör det på. Adam Ohre var bra igår, det är viktigt att han får stänga igen en match. Det är dessutom viktigt för hela laget. Det handlar om att göra jobbet. Vi är fantastiskt bra i första perioden. Sen går det lite sämre i andra på grund av mycket utvisningar. I tredje perioden kontrollerar vi det bra tycker jag.

Hur går dina tankar inför nästa match? Kallinge hemma, vilket för dagen är seriens bästa lag. De har ångat på hela hösten och gjort det bra. När vi mötte dem borta höll vi dem stången i två perioder men tappar i tredje. Viktigt att vi har disciplin i det vi gör i tre gånger tjugo imorgon. Det är också viktigt att vi inte bjuder på något imorgon, och är noggranna i allt vi gör.

Relaterade artiklar