Halmstadskliniken har nöjdast kunder i Sverige

. - Foto: Wilhelm Nilsson

Djurkliniken Vettris har nått ny milstolpe: "Helt fantastiskt".

delningar

Service står alltid högt i tak hos Vettris i Halmstad. När husse eller matte lämnar sin hund, katt eller smådjur ska denne känna sig väl omhändertagen liksom djuret. Det menar Marie Hansson som är vd och veterinär på kliniken.

Kunderna verkar tycka att det rätt väg att gå. De har nämligen fått säga sitt när 197 svenska djurkliniker tävlade om utmärkelsen "Årets djurklinik 2019". Och till sist var det just Vettris Halmstadsklinik som kammade hem priset.

– Helt fantastiskt och vilken ära! Jag tror att vår personalgrupp är en stor bidragande faktor till vinsten, det är ett otroligt duktigt och sammansvetsat gäng. Vi har en tydlig filosofi som säger att vi ska vara omtänksamma mot djuren och deras ägare, men också mot varandra – något jag tror både syns och känns när man kommer in till oss, säger Marie Hansson.

Men det är inte enbart service som är i fokus på Vettris i Halmstad. Kliniken värnar också om djurens trygghet med bland annat Feliway i vägguttagen som avger lugnande feromoner. Lukten är inte något som vi människor känner av, förklarar Marie.

Nu siktar Vettris i Halmstad på att fortsatt värna om sina kunder och dess djur.

Har du ett nyhetstips? Tipsa redaktionen genom att klicka här.

delningar

Nyhetsbrev

Prenumerera på Sveriges snabbaste och mest ultralokala nyhetsbrev. Här får du nyheter om stora som små händelser.
Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag 24 Sveriges data- och cookiepolicy.

Relaterade artiklar