Halmstadrestaurang gör stor succé

Johanna Norström och My Djurberg, Tillsammans. Foto: Wilhelm Nilsson

Men utvecklingen fortsätter: "Blir kul, gott och flexibelt".

3 personer har reagerat på denna nyheten

delningar

Restaurangverksamheten Tillsammans har till vardags aldrig några problem, med att locka kunder till sin restaurang. Gästerna löser det väldigt bra – på egen hand. Men med en högsommarvärme i maj och en nybyggd brygga – har man fått en extra skjuts, under sin premiärvecka.

– Vår första vecka har varit jättefin! Succé, skulle jag nog vilja kalla det! Det är vår bästa start någonsin, säger delägaren Johanna Norström, och skiner upp.

Inför säsongstarten – som kickade igång förra fredagen – har en ny brygga tillkommit. Det för att kunna ta emot fler gäster – cirka 40 personer till. Johanna Norström väljer att kalla tillskottet som ett "kugghjul", i den fortsatta utvecklingen av verksamheten.

I år uppmärksammar Tillsammans de ekologoiska och närodlade råvaorna, genom temat "Moder Jord". Därför kan man förvänta sig att få äta ostronskivling från Harplinge, mortadella från Wapnö och Hjortsalami från Ulvered, när man avnjuter sin middag vid de gamla fiskebodarna.

De klassiska bodarna är dock snart ett minne blott. Det råder nämligen ingen hemlighet; att det är sista sista sommaren, som fiskebodarna står kvar på Hamngatan. I höst kommer ägarna Johanna Norström och My Djurberg riva lokalerna, för att ersätta dessa med nya, fräscha.

– Nästa lokal kommer vara inglasad. Då kör vi året runt. Det kommer då bli kul, gott och flexibelt, avslutar My Djurberg.

Har du ett nyhetstips? Tipsa redaktionen genom att klicka här.

delningar

Nyhetsbrev

Prenumerera på Sveriges snabbaste och mest ultralokala nyhetsbrev. Här får du nyheter om stora som små händelser.
Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag 24 Sveriges data- och cookiepolicy.

Relaterade artiklar